Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Kicsit felhozom a topicot, mivel problémába ütköztem.
Notebookom van, ezen nyomtam végig már többször a KotOR mindkét részét. Most újra kedvet kaptam a dologhoz, de egyszerűen nem akar működni az első rész (eredeti példány). Már a karaktergenerálásnál látszik, hogy gond van, mivel az alakok nem jelennek meg, mikor elindul a játék, akkor egy-két valami látszik, de többnyire sötétséget látok. Valószínűleg valami driver gubanc lehet, de fogalmam sincs, hogy mi. Lehet, hogy a legújabb patch miatt problémás? Ezt lehet megnézem mindjárt egy installal.
A géphez fellelhető legújabb minden, DirectX 9c, IBM oldaláról a legfrissebb ATi Mobility Radeon X1400-hoz való driver. Hangsúlyozom, hogy ugyanezzel a konfiggal már végigjátszottam mindkét részt, ezért állok értetlenül a dolog előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest