Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Hali mindenki!
Szombaton vehetem át az új kocsimat aminek hála ismét elérkezett a szokásos kgfb és casco kötéses mizéria. Nem az első alkalom lesz így tudom mire számítsak jelenleg inkább csak az érdekelne, hogy van-e bárkinek olyan negatív tapasztalata biztosító fronton ami után kialakult egy "inkább kerüld el" kategória belőlük is.
Az utóbbi években Allianznál voltam és őszintén mondom maximálisan meg voltam velük elégedve, ennek hatására a kgfb-t nálük kötöttem meg és ott is volt a legolcsóbb, viszont a casco esetén a sorrend uniqa, union, allianz. Utóbbi nagyjából 65k-val drágább az elsőhöz képest. Uniqánál az tántorított vissza, hogy bármilyen kár/kifizetés esetén 4 fokozatot megyek vissza, Allianznál "csak" 2-t.
Nézegettem a biztosítás tartalmát is, már amennyire ez összehasonlítható egyébként teljes mértékben, mert ahogy nézem van mindenkinél pro-kontra de nem jutottam sokkal előrébb. 10%-200k vagy Allianznál a 250k a választási alap, éves gyakorisággal.
A kérdésem valahogy úgy hangozna, hogy ezek közül tudtok-e bármilyen észérvet bármelyikkel kapcsolatban mondani ami adott esetben segíthet eldönteni. Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest