Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black Dragon

addikt

Hali mindenki! :)

Szombaton vehetem át az új kocsimat aminek hála ismét elérkezett a szokásos kgfb és casco kötéses mizéria. Nem az első alkalom lesz így tudom mire számítsak jelenleg inkább csak az érdekelne, hogy van-e bárkinek olyan negatív tapasztalata biztosító fronton ami után kialakult egy "inkább kerüld el" kategória belőlük is.

Az utóbbi években Allianznál voltam és őszintén mondom maximálisan meg voltam velük elégedve, ennek hatására a kgfb-t nálük kötöttem meg és ott is volt a legolcsóbb, viszont a casco esetén a sorrend uniqa, union, allianz. Utóbbi nagyjából 65k-val drágább az elsőhöz képest. Uniqánál az tántorított vissza, hogy bármilyen kár/kifizetés esetén 4 fokozatot megyek vissza, Allianznál "csak" 2-t.

Nézegettem a biztosítás tartalmát is, már amennyire ez összehasonlítható egyébként teljes mértékben, mert ahogy nézem van mindenkinél pro-kontra de nem jutottam sokkal előrébb. 10%-200k vagy Allianznál a 250k a választási alap, éves gyakorisággal.

A kérdésem valahogy úgy hangozna, hogy ezek közül tudtok-e bármilyen észérvet bármelyikkel kapcsolatban mondani ami adott esetben segíthet eldönteni. Nagyon köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák