Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Aktív témák
-
Andie
őstag
3 tippem van:
- a rezgéstől kicsit megdagadnak az archámsejtek, és ''benövik'' a szörvégeket. Nézd meg 1 óra múlva (igaz addigra a szakáll is nő)
- a rezgősnél ha rányomod a szitát, a bőrödet hátranyomja, de a szőrök kiugranak, és a bőr alatt metszi el a penge. Mig a pengésnél nem tudod az arcbőröd beljebb nyomni, a bőrrel egyvonalban vágja el a szakállt.
- a pengéssel felszántod az arcbőröd is, azért érzed érdesnek. -
Andie
őstag
Hát látod azt nemtom, hogy a szita mennyire lesz tartós. De mitől lyukadna ki? Annyira azért nem reszeli a kés...
Mindegy, nem rábeszélni akartalak, csak meséltem, hogy nekem mi jött be. PErsze lehet, hogy van 100x jobb, csak én nem próbáltam.
Havernak ilyen van : [link]
Valami james bond edition. 82 e
Szvsz nincs különbség a kettő között, miután megborotválkoztunk.
A 4 pengés borotvádról ugrott be : nem lehet, hogy épp ez a bajunk? Az enyém 3 pengés, a tied 4... olyan, mintha 4x húznád végig az arcodon. Ráadásul ugye a borotva tetején található ''gumis'' felület kifesziti a bört, aztán rátolod a 4 pengét, leszeletel néhány réteget az irhádból, tuti. És ugye mexokásból végighúzod 2-3x ugyanazon a területen... ez összesen 10-12 borotválást jelent (az 1 pengéssel értve).
Holott lehet, hogy bőven elég lenne egy 1pengéssel 2x végighúznunk, és maradna bőr az arcunkon...
Asszem ezek a piros kipattogzások amiatt vannak, hogy elvékonyodik a bőr védőrétege, egyrészt begyullad a pórusokba bejutó fertőzésektől, másrészt a szőrtüszök sem honorálják, hogy levágják a tetejüket... Szerintem. -
Andie
őstag
Szia!
Énis megküzdöttem a szakáll problémával. Bár nem sűrű a pofaszőrőm (nem kékszakáll), de ettől függetlenül a pengés borotválkozás után (pedig abból sem a 200 ft-osat használtam, hanem a 3 pengés Gilette Excel mittoménmit) 1 nappal vörös ragyás volt a nyakam.
Ezért most karácsonykor bnőmtől kaptam egy ilyet : [link] Braun cruZer3
Braun rezgőkéses, szakáll és pajesz formázóval, van hozzá ilyen állitható szakállhosszúság vágó, stb, nagyon tuti kis szerkezet. 1 éve ugyanis meghagyok egy kis körszakállat, illetve rövid bajúszt.
Nagyon frankón leszedi az 1-2 napos pofaszőrt, és sima előtét cserével már igazitom is a körszakállam formára. (2 milisre vágom)
Ugyanigy, ha a pajeszom, vagy a fülem körül már lenőtt a haj, de még a fodrász messze van, akkor kicsattintom az oldalvágóját, és 5 mp alatt formára hozom a fülem körül.
Teljesen vizálló, borotválkozás után csak csap alá tartom, leveszem a szitát, kicsit beinditom, hogy a folyó vizben rezegje ki a szakálldarabokat, és már indulok is. Egy kis arcgél azt annyi.
Egy hátránya van : 4-5 napos szakállal már nem bir el. Nem találnak bele a lyukakba a szőrszálak. De gondolom ez minden szitásnak a hátránya. Ilyenkor a pajeszvágóval (4 centi széles) végigszántom az arcom (kb fél perc), és utánna megyek rá a szitával.
Körkésest még nem használtam soha, de hallottam, hogy kényelmesebb és kevésbé irritál. Várnék véleményeket róla!
Ill ha a fenti braunnal kapcs bármi kérdés van, szivesen állok rendelkezésre
szerk : csak beirtam már a nevét.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest