Hirdetés

Aktív témák

• klepto

addikt

Sziasztok!

Kissé régi már a fórum, de lassan nekem is aktuálissá válik ismét a kérdés.
    Én is küzdök azzal a dologgal, hogy pengés borotválkozás után kipattog a nyakam. Régen is minden borotválás után fájt az arcom, de nem pattogtam ki. Most már egyre sűrűbben pattogok ki.
    Régebben volt rezgő és körkéses borotvám is, de az jó pár éve volt, amikor még nem volt ennyire erős a szőröm, és nem is igazán vált be egyik sem. most elővettem amit megtaláltam, a régi kedvencem egy elemes Philishave két körkéses úti borotva, egy komoly Braun rezgőkéses borotva, ami jó pár éve nem volt bedugva, és az aksi már haldoklik, de még működik, valamint egy sima egyszerű egykéses Braun.
    A mostani tapasztalatom az, hogy a rezgőkéses jobban borotvál, a körkéses kevésbé hatékony.
    A komolyabb rezgőkéses Braunnal a jelenlegi aksi mellett az még a bajom, hogy a szitája át van szakadva, és előkerült egy régi szita is, ami szintén át volt szakadva. Talán ha 1 évig használtam a Braunt, és utána áttértem pengésre. 1 év alatt 2 szita kissé drága mulatság, ezért nem is igazán vennék még 1x Braunt.
    Nekem az a kérdésem, hogy ismeri-e valaki a Remington borotvákat? Jobb-e mint a Braun, tartósabb-e a szitája? Érdemes-e arra beruházni, vagy vegyek egy komoly körkésest ami min. 2, vagy még inkább 3 soros késsel rendelkezik fejenként?

Aktív témák