Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Kissé régi már a fórum, de lassan nekem is aktuálissá válik ismét a kérdés.
Én is küzdök azzal a dologgal, hogy pengés borotválkozás után kipattog a nyakam. Régen is minden borotválás után fájt az arcom, de nem pattogtam ki. Most már egyre sűrűbben pattogok ki.
Régebben volt rezgő és körkéses borotvám is, de az jó pár éve volt, amikor még nem volt ennyire erős a szőröm, és nem is igazán vált be egyik sem. most elővettem amit megtaláltam, a régi kedvencem egy elemes Philishave két körkéses úti borotva, egy komoly Braun rezgőkéses borotva, ami jó pár éve nem volt bedugva, és az aksi már haldoklik, de még működik, valamint egy sima egyszerű egykéses Braun.
A mostani tapasztalatom az, hogy a rezgőkéses jobban borotvál, a körkéses kevésbé hatékony.
A komolyabb rezgőkéses Braunnal a jelenlegi aksi mellett az még a bajom, hogy a szitája át van szakadva, és előkerült egy régi szita is, ami szintén át volt szakadva. Talán ha 1 évig használtam a Braunt, és utána áttértem pengésre. 1 év alatt 2 szita kissé drága mulatság, ezért nem is igazán vennék még 1x Braunt.
Nekem az a kérdésem, hogy ismeri-e valaki a Remington borotvákat? Jobb-e mint a Braun, tartósabb-e a szitája? Érdemes-e arra beruházni, vagy vegyek egy komoly körkésest ami min. 2, vagy még inkább 3 soros késsel rendelkezik fejenként?
Aktív témák
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest