Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz diablo1984 #1299 üzenetére
dobod az octit? : D
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
új kia/hyundai?
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
válasz gagyilovag #1322 üzenetére
Nekem is olyan van, de 100 lovas lesz az. 4400 km alatt az átlagom 7.7 liter sima benzinnel.
-
enddav
aktív tag
Nekem 31 bruttó volt az időközi 5 ezres olajcsere a hyundai gablininél. i30 1.4 szívó.
-
enddav
aktív tag
válasz McNamara #1580 üzenetére
Nekem az 1.4 szívó i30-ban 33 bruttó volt az időközi ötezres olajcsere, csak olaj, szűrők nélkül. Nem sokára megyek majd a 15 ezresre, megírom ha odajutottam, hogy mennyi volt. Az én fogyim 8 literre jött ki a fedélzeti szerint eddig.
-
enddav
aktív tag
válasz ANDROID??? #1596 üzenetére
Mi tavaly decemberben 2 db 1.4 szívó i30-at vettünk bruttó 5 millióért, természetesen már alku után és úgy, hogy már korábban is vettünk ott 3 db hyundait. A turbós 1.4 nem lesz meg 5 alatt, inkább 6 körül lesz.
-
enddav
aktív tag
15 ezres időközi olajcsere, plusz olajszűrő bruttó 34 ezer gablininél. i30 1.4 mpi
[ Szerkesztve ]
-
enddav
aktív tag
-
enddav
aktív tag
-
enddav
aktív tag
válasz Stylewars_kp #2032 üzenetére
Ennyi éves kilométernél biztos megérné, de mivel céges és van hozzá benzinkártya, különösebben nem érdekel a fogyi.
-
enddav
aktív tag
válasz Stylewars_kp #2034 üzenetére
Már a gyengébb 95 lovasnak is 280Nm nyomatéka van az 1.4 134Nm-ével szemben, gondolhatod, hogy sokkal kellemesebben vezethetőbb. Nekem ez az első benzinesem, a magán is egy jó erős dízel, persze hogy nem nekem való ez.
-
enddav
aktív tag
Szintén. i30-nál kértem, hogy kapcsolják ki azt, hogy ha behúzom a kéziféket, akkor kikapcsol a menetfény. Ez a VW csoportnál egy kattintás a VCDS-ben, itt azt mondták nem tudják megcsinálni.
-
enddav
aktív tag
válasz merqree #2176 üzenetére
Tehát azt akarom, hogy akkor is világítson, ha behúzom a kézit, nem értem hogy jön ide a kulcs kivétel. És azért mert lámpánál nem szeretem nyomni a féket, hanem csak kézi be és kész. Ilyenkor a menetfény ki-be kapcsol, ami nem zavaró, csak mondom biztos meg lehet ezt változtatni, de nem jött össze.
-
enddav
aktív tag
Legyen a téli is 15-ös és nincs problem.
-
enddav
aktív tag
Azért a kereskedőknek se szabad elhinni mindent a felszereltségi szint tekintetében, adhat ő EX nevet neki, ha amúgy nem az. Ebben a konkrét példányan semmilyen klíma nincsen.
-
enddav
aktív tag
válasz vihartigris #2718 üzenetére
Nekem sem világít. Hyundai i30 '20
-
enddav
aktív tag
Közszolg:
2019 12. havi 1.4 szívó i30 60 ezres szerviz hyundai gablininél 123K huf.[ Szerkesztve ]
-
enddav
aktív tag
közszolg: 2020 I30 75ezres köztes olajcsere+szűrők+klímatisztítás: 86k HUF Hyundai Gablininél.
-
enddav
aktív tag
Közszolg.: 2020 Hyundai i30 1.4 szívó 83k km
első tárcsa és betét csere 200k HUF M3 GablininélEgyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
Bruttó 144 ezer az anyag és 57 a munkadíj.
Sokkal jobban megérné a dízel, de aki beszerezte az nem ért hozzá.
Most kijöttem vele horvátba(dél-dalmácia) és a 820 km-re 8.3 lett a fogyim. Nem szereti a hegyeket és a 150 fölötti sebességet.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
válasz kw3v865 #2945 üzenetére
Valószínűleg az i30-ban is ez az egység van. A motornak az eddigi 85K km alatt hibája nem volt, a 15ezres olajcserék között nincs mérhető olajfogyasztás.
-
enddav
aktív tag
Az ígért képek:
Az egyik oldalon csak a lakk jött még le, azt kevésbé adja vissza a kamera.
Tavaly szeptemberben többek között a lökös is cserélve volt törés miatt cascoval hivatalosan a gablininél pesten a nótárius utcában. Szóval ez is gyári, de hogy az eredetivel is így nézne-e ki azt nem tudom. 2 hét múlva megyek a szervizbe garanciális cserére a kormány nyöszörgése miatt, akkor rákérdezek, hogy tudnak-e ezzel mit kezdeni gariban.
Hyundai I30 2020 1.4 szívó 97k kmEgyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
Nem hiszem, hogy az előző lököst javították, azt eléggé lezúztam.
Viszont azért írtam bele a nevüket, mert nagyon szar munkát végeztek, az összes műanyag patent lóg, mert nagyobbat raktak bele, a lámpát csak úgy belerakták, de nekem kellett utólag beállíttatni, mert összevissza világított. Ami sérülést itt láttok, azt bruttó 1.8 millióért javították tavaly szeptemberben.
-
enddav
aktív tag
válasz Sweetraver #3109 üzenetére
Nekem az 1.4 Kappa II MPi-vel (i30 2020) a heti 500km pályán mindig megvan, az eddig megtett 98 ezernek a fele minimum az volt és eddig bírja a motor hiba nélkül, a 15 ezres olajcserék között nem kellett olajat önteni bele.
De 160-nál már 4500-at forog hatosban és gyengécske is, szóval nem pályára való, én valami jó nyomatékos motorral venném, akár dízellel is.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
-
enddav
aktív tag
i30 '20 106ezernél gariban vízpumpa + fogasszíj csere, nem bírta túl sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Playstation 5 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest