- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
[CS]Blade2 #5895 üzenetére
Én mindig érdeklődtem és ahol engedték, hogy bentlegyek oda vittem. Covid kivételével ez mindig! ment. Szervizessel mindig lehetett beszélni, sokat tanultam belölle. Persze ezért volt, hogy levittem Kaposvárra KOTOhoz vagy KIAhoz.
Még amikor üvegfal van ott is mindig bekéretőztem.Már sokszor végignézem szakszervízben ABSes kocsin fékfolyadék cserét, idén KIAnal is. Még soha! nem láttam olyat, hogy gépre kötötték volna simán csak pumpálnak. Olyan ez mint a GDDS nagydiagnosztika. Az nem 10perc...
Az ABS kockák nem a "csak pumpálástól" hanem, hogy soha, évtizedig nem csinálták pumpálással se a cserét halnak. 4-5évente ha lenne egy csere nem lenne gond de az sincs.Olajcsere az szerintem mindenhol megtörténik. Az alap baj, hogy az általuk beszerezhető létező legolcsobb még belerakható hordos amit bele fognak rakni. Külön csoda, hogy ezt mennyiért számlázzák ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest