- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Tegnap vettem Roces RSK 7-est. Szuper
Kényelmes, szénacél penge, nagyon erősen tartja a bokát. Tényleg jobb, mint az RSK 2-es (a 7-es a 2-es továbbfejlesztett változata), azt is felpróbáltam. A hosszabb bokarögzítő pántot könnyebb erősen húzni az RSK 7-en, bokahajlatnál pedig van egy nyitott szem, ami rendkívül erősen megfogja a lábfejre húzott cipőfűzőt, amíg befűzöd a legfelső két szemet. A gyárilag adott madzag nem waxolt, de elég jól bírja a húzást. A nyílt szem beakasztásánál vigyázni kell a fűzőre, mert könnyen átlyukasztja, ha nem jól fűzzük bele, de még ilyenkor sem éri komolyabb sérülés a fűzőt. Nekem puhábbnak és többnek tűnt az RSK 7-esben a belső bélés, mint az RSK 2-ben, valamint dizájnban is szebb lett az RSK 7 a több színűségével és az orrán levő erősítő varrások valamint bőrök miatt. Gyárilag egyiknek sincs éle, első körben élezőhöz kell vinni. A dobozban csak eladásig védő műanyagot adnak, élvédőt külön kell venni hozzá (1200 HUF a Hervis saját márkása). Az RSK 7-et 34ezerért árulják most, de nekem sikerült vennem egy újat (szintén a Hervisben) egy félrecímkézés miatt 24ezerért
Egyébként 34ezerért is megvettem volna, jó ez a kori nagyon. Típusát tekintve hibrid, kezdő hokisoknak vagy hobbisportra való, de profi jégkoronghoz nem ajánlott. Az ára ezért is ilyen magas. 41-es a lábam (Adidas és Nike cipők alapján), 43-as RSK 7-es kori volt a legkisebb a boltban, de jó lett még így is. Máshol is lehet olvasni, hogy 2 számmal nagyobbat nyugodtan lehet venni ebből a koriból, egyrészt mert nagyon szorosan tartja a lábad, másrészt az orr köríve miatt. Súlyra elég könnyű, nem érezni nehéznek (pedig elég kicsi vagyok) 1 óra után sem. Első napos tapasztalatom alapján csak ajánlani tudom. Nagyon jól összerakott, minőségi Roces kori az RSK 7. 20 éve korcsolyázom (jég- és gör- is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest