Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Tegnap vettem Roces RSK 7-est. Szuper
Kényelmes, szénacél penge, nagyon erősen tartja a bokát. Tényleg jobb, mint az RSK 2-es (a 7-es a 2-es továbbfejlesztett változata), azt is felpróbáltam. A hosszabb bokarögzítő pántot könnyebb erősen húzni az RSK 7-en, bokahajlatnál pedig van egy nyitott szem, ami rendkívül erősen megfogja a lábfejre húzott cipőfűzőt, amíg befűzöd a legfelső két szemet. A gyárilag adott madzag nem waxolt, de elég jól bírja a húzást. A nyílt szem beakasztásánál vigyázni kell a fűzőre, mert könnyen átlyukasztja, ha nem jól fűzzük bele, de még ilyenkor sem éri komolyabb sérülés a fűzőt. Nekem puhábbnak és többnek tűnt az RSK 7-esben a belső bélés, mint az RSK 2-ben, valamint dizájnban is szebb lett az RSK 7 a több színűségével és az orrán levő erősítő varrások valamint bőrök miatt. Gyárilag egyiknek sincs éle, első körben élezőhöz kell vinni. A dobozban csak eladásig védő műanyagot adnak, élvédőt külön kell venni hozzá (1200 HUF a Hervis saját márkása). Az RSK 7-et 34ezerért árulják most, de nekem sikerült vennem egy újat (szintén a Hervisben) egy félrecímkézés miatt 24ezerért
Egyébként 34ezerért is megvettem volna, jó ez a kori nagyon. Típusát tekintve hibrid, kezdő hokisoknak vagy hobbisportra való, de profi jégkoronghoz nem ajánlott. Az ára ezért is ilyen magas. 41-es a lábam (Adidas és Nike cipők alapján), 43-as RSK 7-es kori volt a legkisebb a boltban, de jó lett még így is. Máshol is lehet olvasni, hogy 2 számmal nagyobbat nyugodtan lehet venni ebből a koriból, egyrészt mert nagyon szorosan tartja a lábad, másrészt az orr köríve miatt. Súlyra elég könnyű, nem érezni nehéznek (pedig elég kicsi vagyok) 1 óra után sem. Első napos tapasztalatom alapján csak ajánlani tudom. Nagyon jól összerakott, minőségi Roces kori az RSK 7. 20 éve korcsolyázom (jég- és gör- is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Napelem
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Rockrider Race 940 S
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kényelmes, szénacél penge, nagyon erősen tartja a bokát. Tényleg jobb, mint az RSK 2-es (a 7-es a 2-es továbbfejlesztett változata), azt is felpróbáltam. A hosszabb bokarögzítő pántot könnyebb erősen húzni az RSK 7-en, bokahajlatnál pedig van egy nyitott szem, ami rendkívül erősen megfogja a lábfejre húzott cipőfűzőt, amíg befűzöd a legfelső két szemet. A gyárilag adott madzag nem waxolt, de elég jól bírja a húzást. A nyílt szem beakasztásánál vigyázni kell a fűzőre, mert könnyen átlyukasztja, ha nem jól fűzzük bele, de még ilyenkor sem éri komolyabb sérülés a fűzőt. Nekem puhábbnak és többnek tűnt az RSK 7-esben a belső bélés, mint az RSK 2-ben, valamint dizájnban is szebb lett az RSK 7 a több színűségével és az orrán levő erősítő varrások valamint bőrök miatt. Gyárilag egyiknek sincs éle, első körben élezőhöz kell vinni. A dobozban csak eladásig védő műanyagot adnak, élvédőt külön kell venni hozzá (1200 HUF a Hervis saját márkása). Az RSK 7-et 34ezerért árulják most, de nekem sikerült vennem egy újat (szintén a Hervisben) egy félrecímkézés miatt 24ezerért