Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborka
tag
Az hogy az orrán münyag van vagy gyöngyvászon szerintem mindegy.A belsejét nézd meg.amikor én vettem én azt néztem, hogy hasított bőr legyen, ne szivacs, ne műbőr.ami most van pengén beissza az esetlegesen képződő izzadságot, mert hát ugye valljuk meg az néha azért szokott lenni.Januárban leveszed a lábadról négy óra korizás után és füstöl.Yeeesss.
Az meg hogy kényelmes....Mercit vagy Ferrarit veszel sportautónak?Ha a sebesség számít akkor az utóbbi és kis kompromisszumokat kötsz.pl mindig kötögeted a hokikori cipőfűzőjét.De cserébe ott és úgy állítod, ahogy a münyag, csatos arról csak álmodik.Én össze se tudtam utána hasonlítani.
a penge nem Took, hanem Tuuk.Elméletileg más acél, kevésbé kopik stb.De ha valaki nekem jégen elkoptatja a normál kori pengéjét, annak sok sört fizetek.Persze ismerek olyat, aki kiáll a szélére és szikraesőt gyárt a koripengével, de erről most ne beszéljünk.
CCM nem rossz, lehet ezt láttad.Szintén van még a botas nevű gyártó, cseh ha jól tudom.Több most nem ugrik be.De ha vanismerősöd a jégen, akkor esetleg kéz alatt tud szerezni korit használtan, és néha az élezőknél is szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest