Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborka
tag
Hát nem tudom, de én ezért a koriért nem sokat adnék.Nem véletlenül nem ilyenbe tolják a hokisok.
Biztos lehet venni cipőt külön is, de sokkal drágább, és ki teszi fel neked a pengét rá?Akármilyen popszegeccsel szerintem nem lehet megnyomni, akkor meg már szinte cseszheted is.Bocs.
Az ilyen extra korikkal szerintem minidg csak a gáz van.volt olyan rocesem, aminek be volt vágva a pengéje két helyen.Mondván jobban kanyarodik.Mondanom sem kell, ugyan úgy kanyarodtam.Az egyedül amit elértem vele, hogy mindig hülyének néztek akárhányszor vittem éleztetni, és csak dupla annyiért vállalták, mondván mennyire nehéz megköszörülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest