- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
ja, meg talán a Fumaxnak is..
Bár az Agave Hyperion borítói nagyon nem tetszik.
Most látom hogy már van új borító az utolsó2 részhez is, hát egyik se tetszik, nagyon mű, olyan mint valami rossz hollywoodi filmé.
A 2.rész borítóján ott állnak kb egymás mellett vagy heten...
A 3. résznél meg az a beállás a fegyveres embernél..
A 4. résznél meg jó nagy terpeszben áll a forma, ő a kemény jani..
Az első rész még elmegy, bár kicsit videójátékos hangulata van.Egy pár éve kezdődött el, hogy gagyik lettek a borítók, inkább a fantasy/sci-finél elsősorban...
Lehet ugyanaz az ember csinálja ezeknek a borítóit? -
Anonymusxx
senior tag
Jó gagyik lettek a borítóik, ezeknek is. Mostanában valami ultra-szar borítók vannak, de sok kiadónál, főleg a fantasyben..
Amúgy totál felesleges ajánlani, mert úgyse lesz befejezve...
Az Alexandrás kiadás is félbemaradt, sorozatokba nem szabad magyar nyelven belekezdeni, mert úgyis félbe lesz hagyva, vagy 30-40 év mire befejezik.
Így jártam a Robin Hobb könyvekkel is
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
A vének háborúja valami fertelmesen ponyva, nem értem hogy miért ilyen népszerű.
Annyira jó vagy mély a sztori/karakterek mint pl a Super Marioban.
Az egyik legrosszabb és legértelmetlenebb könyv amit valaha olvastam. Nem sok köze van a sci-fihez, inkább full akció, valszeg ez a baj.A Hyperion meg kicsit komolyabb könyv, nem rossz, bár már rég olvastam. Egyébként jó rossz lett az új kiadásának a borítója. Kiadták díszdobozban, de full gagyi lett, főleg a 2. részé. A szürke borítós jobb, nem annyira mesterkélt, pózer...
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Simán, kaland-játékokkal nyomtuk általánosban, meg is volt kb a 90%-uk, cherubionos, és a Livingstone féle könyveknek.
Akkoriban próbáltam be egy nem lapozgatósat, az első normál könyv az Árnyéktalanok volt.
Nagyon megtetszett, rá is kattantam a kiadóra, kb az összes könyvet megvettem ami megjelent.
Mára ezek persze már nem adják idősebb fejjel.. Bepróbáltam egy pár cherubionos könyvet, de iszonyat nagy ponyvák, persze 1-2 kivétel van.. -
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Torrentről lehet letölteni egy Greg Egan válogatást, amiben megvannak a magyarul megjelent novellák összesítve. ..
Tizenévesen nagyon tetszettek, mert olyan hangulatuk volt mint a Végtelen Határoknak, kíváncsi vagyok most hogy adná, csak elromlott a tabletem amivel az e-cuccokat olvasnám... -
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Esetleg:
Durica Katarina A rendes lányok csendben sírnak (Felvidék)
Czibere Attila: Hidegre vagy hűvösreNem tudom mennyire jó, vagy mennyire hasonlítanak, mert nem olvastam se ezt ,se amit írtál..
-
Anonymusxx
senior tag
Nem tudom, én nem vagyok annyira benne, de esetleg a Wh topicban tudnak segíteni.
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Nekem Az AZ c. könyv jött be legjobban, mert nagyon adja a nosztalgikus kisvárosi feelinget, a szereplők jól ki vannak dolgozva, ha este olvasod, és egyedül vagy, még eléggé lehet is rajta parázni, még nem olvastam az összes könyvét, de szerintem a legjobbak közt van.
De amúgy is kb az egyik legjobb amit olvastam, pedig nagyon válogatós vagyok, alig van könyv ami tetszik. -
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Van még itt is egy pár kalandjáték onlinesítve:
http://kjk.somee.com/ [link]
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
https://moly.hu/konyvek/barak-david-elasott-igazsag
Amúgy lehet h segíthetnek a könyv alatt található címkék, sokat tudsz így találni...
-
Anonymusxx
senior tag
Nekem a katedrális a legrosszabb könyv volt amit idősebben olvastam, tizenévesen viszont nagyon bejött, de idősebb fejjel már nagyon zs kategória.
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Jó kérdés, én is tervezem, mondjuk kíváncsi vagyok hogy hogy fog esni, ugyanis nemrég fejeztem be a Kondor - aranyváros legendája 2 részes Káosz világán játszódó könyvet, és hát kb fele annyira sem tetszett, mint gyerekkoromban... A legrosszabb novella pont Douglas Rowland-é volt... Ezek igazán szerintem tizenévesen ütnek igazából... Bár a Káosz első kötet mai napig jó...
-
Anonymusxx
senior tag
A goldbook.hu -n is akció van 40% van az összes könyvre. A történelmi könyveik rohadt jók, Bán Mór, Bökös Borbála könyvei meg csak 600 ft, a molyon 92%-on van, én is ajánlom, most fejezem be az első részét..
-
Anonymusxx
senior tag
Vajon hány évet kell várni, amíg megéri belekezdeni, mert le lettek fordítva a sorozathoz tartozó könyvek? Hány rész van még angolul? Szerintem nincs értelme így belefogni, a Robin Hobb sorozatába is belefogtam, és már vagy 3 éve nincs új rész magyarul... Max ebookban tudnám olvasni fordítóval, de már elfelejtettem h eddig mit olvastam...
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Az Az-ról beszéltem

https://moly.hu/konyvek/stephen-king-az
Nem akarom túlajnározni, mert olyankor túl sokat vár el az ember, és emiatt sokszor csalódás lesz a vége.
De az alap ugyanaz, gyerekek, kisváros, ha az bejött, szerintem ez is be fog.
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Végre jön új kiadásban végre a Torony- sorozat..
-
Anonymusxx
senior tag
Befejeztem a Vének háborúja 2. kötetét, ez eddig valami iszonyat ponyva, még életemben nem olvastam ennél butább könyvet (vagy hírtelen nem jut eszembe más ennyire felszínes könyv - jó, de, egy pár cherubionos könyv) , kb mintha egy középiskolás szarás közben írta volna meg. A karakterek 0-ra vannak kidolgozva, semmi mélységük, a sztori se egy nagy valami. Semmi izgalom nincs benne, hisz úgyis tudni fogod h a végén a jók győznek, ha meg is hal egy karakter tök mindegy, mert úgyse fogod sajnálni, hisz kidolgozatlanok. Ilyen könyveket találok a Cherubion kiadónál is, csak azok nem ennyire felkapottak.
Elég fura h ez kapott ennyi jó értékelést a molyon. Kedvencelte: 214. Az igen.
A baj az h nem szeretek félbehagyni sorozatokat, csak hogyha nagyon rosszak. Ez meg pont a határon van..
-
Anonymusxx
senior tag
Az akcióról: https://moly.hu/karcok/1963874
#6934 Írták valahol h üzleti okok miatt nem biztos h lesz jövőre ilyen akció...
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Én csak a Hadállatot olvastam tőle, az egyik legunalmasabb könyv volt valaha olvastam, de jó értékeléseket kapott.. Olyan volt az egész mint egy Disney - film, mert egy kutya volt a főszereplője...
-
Anonymusxx
senior tag
a 2. és a 3. rész jobb lett mint az első, de csak egy kicsit. legalábbis számomra. Egy pár helyen klisésnek éreztem, a többiben nem lesz ilyen.
Amúgy pont a napokban jelent meg a Az idő oltárán c fanfiction, ha bejött végül a sorozat érdemes azt is beszerezni.
én már nem fogom, mert évekkel ezelőtt olvastam, és már nem emlékszem a nevekre, de újraolvasásánál biztos beszerzem. -
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Jön végre a A Fekete Sereg a Tuantól.
Már évtizedek óta találkozgatok ezzel a könyvvel, h milyen jó, és kár h nincs befejezve a sorozat, remélem most összejön.
-
Anonymusxx
senior tag
Nem tudom érdekel-e valakit, én tuti megveszem:
Háború és Béke Díszdobozos kiadás
Remélem van olyan jó mint a Bűn és bűnhődés, és az Anna Karenyina, eddig ezt a 2 orosz klasszikust olvastam, illetve ez utóbbinál most tartok a felénél, csak ajánlani tudom őket...
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Ha nem kapsz itt választ, a wh40 topicban kérdezz rá
-
Anonymusxx
senior tag
JÖN:
A Valóság Urai (Cherubion alkonya 5.)
Az alap annó a kedvencem volt... De állítólag ez a sorozat is felér hozzá..
-
Anonymusxx
senior tag
Hamarosan jön:
Charles Burns: Fekete lyukvélemények:
https://moly.hu/konyvek/charles-burns-black-hole
Szerintem aki kerülte a képregényeket, az is tehet vele egy próbát, elég jókat hallottam róla...
Én is csak nemrég kezdtem bele,... -
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Az Európánál is amúgy akció van -50% ha 5 könyvet rendelsz legalább
-
Anonymusxx
senior tag
A többi kiadó sem gyorsabb, nézegetem már egy ideje a Fumax kiadós Elan világát, de csak olyat kezdek el ami már be van fejezve. Évi egy könyvel még várhatok 12 évet

A Robin Hobban is jól befürödtem, eljutottam a felég mire rájöttem, hogy kb 6-10 év mire befejeződik. Steven Erikson meg vagy 20 mire fullosan megjelenik
Bár a A sötétség kohója I–II vagy másfél éve jelent meg lehet offos lett...
-
Anonymusxx
senior tag
Egy friss értékelés a Robert Jordan: A világ szeme ről..
Eléggé meghozta a kedvem hozzá, jövőre tuti belekezdek, bár van vagy 80 olvasatlan könyvem
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
John Caldwell: Káosz sorozata esetleg, bár ő nem nemzetközi.., de nekem kedvencem.
https://moly.hu/konyvek/john-caldwell-a-kaosz-szava
A világán játszódó könyvek:
https://moly.hu/polcok/kaosz-vilaga?page=1
Kronológia:
https://fantasycentrum.hu/worluk-kronologia - a 90% egész jó könyvitt lehet rendelni:
http://www.deltavision.hu/delta-fekete-december/akcios-konyvek/konyvek40/cherubion/
-
Anonymusxx
senior tag
Elég jó akció van a Goldbooknál, be is rendeltem 16 könyvet 8300 -ért
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Igen
https://moly.hu/polcok/kozmerum-ciklus
Az olvasási sorrend viszont szerintem nem ez, esetleg ez:
https://www.howtoread.me/cosmere-universe-books-in-order-brandon-sanderson/
-
Anonymusxx
senior tag
Azt hogy milyenek, tudsz értékeléseket olvasni a molyon:
pl:
https://moly.hu/sorozatok/kaoszhaboruAmúgy én megvenném az összes DL. könyvet, ha tetszett az alap..
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Viszont tizenévesen még bejött..
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Valakinek nincs eladó Dűne legendái sorozat?
A Dűne – A Butleri Dzsihad
A Dűne – A gépirtó hadjárat
A Dűne – A corrini csata -
Anonymusxx
senior tag
Itt tudsz véleményeket olvasni róluk:
-
Anonymusxx
senior tag
https://moly.hu/sorozatok/a-reshaboru
Amúgy ha jól látom hiányzik vagy 3 könyv, ami magyarul nem jelenik meg, így én nem fognék bele...
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Az Éj trilógiája világa:
-
Anonymusxx
senior tag
A Marsi: Mentőexpedíció a film verziójának a címe,
A molyon elég jó értékelései vannak:
-
Anonymusxx
senior tag
Fantasyban ajánlom a Káosz sorozatot:
https://moly.hu/konyvek/john-caldwell-kaosz
Illetve idén kezdtem bele a Magus könyvekbe, nem hittem volna hogy ennyire jók, sajnálom hogy anno a Forgotten Realmsot, és a Dragonlancre szórtam a pénzem gyerekkoromban, a Magusok sokkalta jobbak...
Magusok:
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
1000 ft-os könyvek:
https://www.gabo.hu/hu/1000085-999-ft-akcio
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
A könyvmolyképzőn elég nagy akciók vannak, a joe abercrombie akciósakat be is szereztem...
https://konyvmolykepzo.hu/cimke/joe-abercrombie
-
Anonymusxx
senior tag
Én is olvastam, nekem se tetszett, de hozzátenném, hogy nekem az eddigi kb 4-5 olvasott könyv közül csak az "Az" jött be de az nagyon, a többi, köztük az Állatttemető, és a borzalmak városa is nagyon b kategóriás trashnek tűnt. Ez utóbbit félbe is hagytam. Nekem a Ragyogás sem tetszett, lényegében még azt a vékonyabb könyvet is túlírta, és unalmas volt, egy-két jobb jelent volt csak.
-
Anonymusxx
senior tag
A molyon fel van tüntetve hogy merre mennyi, persze gondolom nincs benne az összes bolt
pl -
Anonymusxx
senior tag
A Deltánál 50 %-os akció van a könyvekre a Robin Hobb könyveket ajánlom, szerintem be is rendelem a hiányzó könyveit.
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Semmi, most kiadott a vatera 2 találatban is fele ennyiért.
Érdekes, mobilon teljesen más volt a találat -
Anonymusxx
senior tag
Szerintetek megér 30.000 Ft-ot a Ian Watson Teljes Warhammer 40.000 univerzuma ? Ennyiért tudnám beszerezni. Nem tudom milyen gyakran szokott fent lenni a vaterán, vagy egyéb helyeken és mennyiért szokott menni...
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Hát ennek a Végítéletnek amennyire jó volt az elő kötete, annyira rossz lett a második...
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki tud olyan magyar nyelvű könyvet, mint a Stephen King Végítélet c könyve?
Nagyon nagy hangulata van annak, hogy egy pár túlélő mászkál egy kihalt nagyvárosban.
-
Anonymusxx
senior tag
Hello!
Szerintem erre a választ csak akkor tudod meg ha beleolvasol, mert mindenkinek más az ízlése.
A molyon láthatod is hogy 86 % -ot kapott, tehát ha érdekel a téma, akkor érdemes belekezdened.A neten bele is tudsz olvasni, csak írd be hogy "Ray Kurzweil A szingularitás küszöbén beleolvasás" és az oldal alja
-
Anonymusxx
senior tag
Gabriel Wolfról érdemes itt olvasgatni, ha valaki unatkozik, vagy ilyesmi:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest