- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
-
metal01
őstag
-
[Prolixus]
addikt
Köszönöm a választ. Igazából a topic miatt egyszer már elkezdtem a Napok házát, de az első 30-40 oldal egyáltalán nem fogott meg, úgyhogy letettem. Viszont ha önálló a sztori, akkor lehet nekivágom magam ismét. Olyanba viszont nem kezdenék, aminek megvan az esélye hogy nem tetszik (az eleje alapján) és még folytatásos is.

-
Gyuri16
senior tag
igazabol nekem a vege ponthogy jobban tetszett mint a Napok hazae. Kimerak es ultrak tenyleg jobban be lehettek volna mutatva. Foleg a tobbi emberrel valo kapcsolatuk, bar erre voltak utalasok.
Ha jol emlekszem Voljova is hibernaltatta magat, csak hamarabb kelt fel, hogy tudjon dolgozni.
2095: Hyperionnal keves jobb regeny van

-
Gyuri16
senior tag
en is nemreg fejeztem be a Jelenesek teret es hasonlo a velemenyem. A Napok haza jobban tetszett. Ez szerinten nagyon tul volt irva, pedig alapvetoen jo tortenet, de ha csak fele olyan hosszu lett volna. Foleg az eleje volt nagyon lassu, kellett vagy 200 oldal amig vegre kezdett valamilyen bonyodalom es foszal kibontakozni. En is kivancsi lennek a szerzo tovabbi muveire, mert a vilaga nagyon megfogott, csak a regenyei nem tul olvasobaratak.
masik amit most olvastam Andy Weir - A marsi
erre nem lehet mondani, hogy tul lenne irva, rovid, feszes, izgalmas. Nekem neha kicsit sok volt mar a muszaki problemakbol es a fohosbol, de osszessegeben nagyon tetszett. Nem tudom, hogyan akarnak ebbol filmet csinalni, remelem meglepnek es jol sikerul. -
leslieke
Jómunkásember
-
lorcsi
veterán
-
Psych0
őstag
Igen szeretné: [saját honlap], de szerintem nem fog egy ideig hozzányúlni, mert most éppen írja a Poseidon's children harmadik könyvét.
Amúgy elképesztően frissítő volt olyan sci-fit olvasni, ahol a fénysebességnél gyorsabb utazást nem oldották meg és emiatt az időintervallumok nőttek meg csillagászati méretekre. Ráadásul a történet televolt nem teljesen kidolgozott oldalhajtásokkal, amik általában frusztrálóak, de itt pont, hogy folytatásért kiáltanak.
Lábjegyzetként még megemlítem a AR-nak a Thousand Night című novelláját, amiből kifejlődött a Napok Háza.
-
Gyuri16
senior tag
en is olvastam a Napok hazat, szinten tetszett: [link]
megvan a Jelenesek tere is, de meg nem jutottam hozza.ilyen grandiozus tortenetet szivesen olvasok maskor is. evezredes ugrasok, metacivilizaciok.. szoval akar johet is a folytatas, bar lehet jobb lenne egy uj tema. nem kellene minden sikeres konyvbol "muszajbol" sorozatot irni.
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
Psych0
őstag
-
Psych0
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
-
Psych0
őstag
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
bambano
titán
-
brownus
veterán
hadd ajánljak egy könyvesboltot, használt könyveik is vannak, lehet előjegyezni is náluk. én sok könyvemet náluk vettem meg. szellemlovas
-
Gyuri16
senior tag
-
bambano
titán
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
-
Gyuri16
senior tag
a nagy Asimov konyvekben idorendben vannak a tortenetek. az elsoben a robotos novellak, es az Elijah Baley regenyek vannak. nekem megvannak a konyvek, ha nem zavar, hogy nagyok es nehezek akkor megeri megvenni.
az alap Alapitvany trilogia a negyedik kotetben van, de a kiado honlapjan megtalalod melyikben melyik regenyek vannak: [link] -
Kvelstadt
veterán
nekem ugy igazabol valahol a star trek stilus az igazi scifi. mikor mindig felfedeznek valamit, utaznak az urben fejlett dolgok vannak benne meg stb. de ha szerintem nem is annyira scifi amiket olvastam attol fuggetlenul nagyon jo konyvek voltak.
a kerdesedre meg a valaszom egy iro neve akitol mar olvastam. Isaac Asimov na neki aztan minden benne van a konyveiben amit leirtal. bar meg en is csak a toredeket olvastam de eszmeletlen jo es persze alapmu scifi konyvek. konkretan egy egesz galaxist alkotott meg tobb ezer ev tortenelemmel. vagyis az igaxat megvalva biomanipulacioval pontosan meg nem talalkoztam hacsak azt nem vesszuk annak hogy annyira fejlet egy robot hogy mar nem tudod megkulomboztetni az embertol.
vagy A felhúzhatós lány amit kicsit korabban ajanlottam. annak az egyik szalon van nem is rosz biomanipulacio.
-
brownus
veterán
-
bambano
titán
nekem a number1 a végjáték. tiszta pszichológia. Mondjuk én Ender fejlődését kevésbé látom benne, pláne pszichológiai szinten, inkább a manipuláció különböző fokozatainak leírása. Ahogy Endert manipulálják, ahogy a tesói a tömegeket manipulálják, míg leigázzák a világot, stb.
másfajta világ: Édentől Nyugatra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem art hozza megfelelo tudomanyos alap (a Karantenhoz pl. kvantumfizikai alapok, bar egy minimalis eleg)