Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Én mostanában olvastam ki, és határozottan tetszett, bár, számomra kicsit már lassú, a Monte Cristo grófja. Könnyű olvasmány, ha a filmet is láttad, akkor sok újat nem fog mondani, de több, mint a film feldolgozások, ahogy lenni szokott, könyvek megfilmesítése esetében.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nagyúr
Ha krimi érdekel, akkor Jo Nesbø-től a Harry Hole könyvek mehetnek, ez kapásból 12 regény Blake Crouch Wayward Pines-szériája is működhet, ez ilyen krimi-scifi-keverék. Science fiction?
A példaként felvetett könyvek nem feltétlen jók indításnak, egyetértek doc-kal. Lehet, hogy van, amelyik tetszene, de nagyon kétesélyes - A Mester és Margaritát én pl. egész fiatalon is szerettem, Jókait pedig a mai napig sem.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
doc
nagyúr
Szerintem ezekkel inkabb elriasztani lehet valakit az olvasastol aki amugy nem szokott...
Elso korben inkabb valami ponyvahoz kozelebbit keresnek, az konnyed, szorakoztato, maga az olvasas 'mechanikajat' megszoktatja az emberrel, aztan utana mar kiderul hogy mi az ami jobban csuszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Apple notebookok
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Real időjárásjelentés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest