Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba
üzenetére
Erős szarkazmus, amit ilyen esetlenül sikerült magyarra áterőszakolni. Gibsont inkább eredetiben érdemes olvasni, elég elborultak a szóképei helyenként. A Neuromancert imádtam (minden amatőrségével együtt is), a másik két könyv a Sprawlban sokkal kevésbé fogott meg. Viszont a Blue Ant nekem nagyon betalált, még ha ezzel kevesen is vagyok

-
Andris...
aktív tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Én tavaly nyáron olvastam a Neuromancer trilógiát, és ugyanez a véleményem. Igaz, én az Ajkay-féle fordítást olvastam (mostanáig nem is tudtam, hogy két verzió van), de ezek szerint a másik sem jobb. Végigszenvedtem – minden elkezdett könyvet végigolvasok... –, de tényleg óriási csalódás volt, és felszabadulás volt végre túllenni rajta. Se füle se farka, káosz az egész, és nagyon túlértékelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest