Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo®
tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy az árán kívül mi a különbség a Biofinity és a Bioflex lencsék közt, ugyanaz a gyártó Coopervision. Én nem láttam különbséget. -
Zozo®
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a két lencse közt Comfilcon A(8.6 14.0) és omafilcon B(8.7 14.4)? Az utóbbival nem láttam jól, a dioptriák ugyanazok (+075 +1.50 D). Azt sem értem, hogy ha Comfilcon A-t használtam azzal a paraméterekkel, akkor a másikból miért küldött a gyártó más paraméterűt
Pillanatnyi készlet hiány volt az elsőből...
Közelre kb fele annyira láttam jól, és akkor még finoman fogalmaztam... 
-
Zozo®
tag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Köszi! A munkából adódóan(kamionos vagyok), nem adottak a feltételek, hogy ki tudjam szedni naponta és visszarakni. Ezért választottam az éjjel nappal 30 napig hordható lencsét. Azért kérdeztem, mert előfordulhat, hogy nem 27 nap múlva kerülök haza, hanem 34, ilyen még nem volt, de előfordulhat...
-
Zozo®
tag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Szia!
Biofinity kiterjesztet viselésű, 30 naponta cserés lencsét viselek. Ha nem sikerül cserélni(munkából kifolyólag), vagy kivenni a lencsét 30 napon belül, mennyi az az idő amíg még hordhatom (ha semmi jele nincs, hogy cserélni kéne) következmények nélkül?
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pillanatnyi készlet hiány volt az elsőből...