Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
2×256 NAGYON kevés lesz! Inkább vegyél egy modulban 512-t (javaslom az Infineont, Samsungot vagy Kingstont) sőtt jobb lenne 2×512.
Nem 100% hogy kell ez a mostani lassú SATAmert sokkal gyorsabbakat igérnek. Szerintem jobban jársz egy 8MB kesses 120GBos 7200es PATA winyóval.
Szerintem elég a Toshiba DVD sokan dicsérik, a TEAC író okés, nekem is ilyen van, meg vagyok vele elégedve.
Ha hosszú távra kell a VGA akkor minimum a 9800nonpro (9700pro-t már nem nagyon kapsz és nem is annyira tuningbarát és nem gyorsabb ó). Jobbat talán nem is érdemes venni mert sokat veszt az árából. Ez a 9800 kibírja 1-2évi és még akkor is aránylag jó lesz az ára.
Ne vegyél wireless egeret mert az elemektől nehéz és kicsit késik is (CSben az életed múlhat rajta :D)
Nem akarlak lebeszélni a csíftek házról de nézd meg ezt
[L]http://www.magicomp.hu/promo/dtkhaz.htm[/L] szerintem van fekete is.
Kelleni fog pár venti a házba és kényelmes lehet pár mobilrack.
Azért mindenre ne használd! Van amire a VCpapír sokkal jobb. Tudom hogy mások is azzal csinálják de ebben tanácsos őket követni... :D
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest