- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
GigabyteFan
aktív tag
szia,
alaplap: jó, mivel a megbízhatóságra törekszel a Gigabyte-ot is ajánlanám ha néhány feature is jól jönne..
proci: a 800FSB sek közül ennek a legjobb az ár/teljesítmény arány , ha érdekel mondok egy kiskert ahol jó árban lehet kapni p4 es procikat.. ha érdekel írj mailt...
Zalman: ok
RAM: szvsz Hynixet semmiképp se sok az étszitázott kamu ... stb... inkább samsung ez a középút mert sokat szar nyákra szerelnek kis gyárakban.. inkább Infineon vagy Elpida... de ha már ilyen a konfig akkor a Kingston Valu is szóba jöhetne szerintem.. minimális az ár különbség ha jó helyen veszed..
seagate: csak ajánlani tudom esetleg WD de az nagyon hangos...
Chieftec, Plextor, Teac a legjobbak no comment..
Creative.. az alaplapi zsugák olyan süketeknek mint én is tökéletesek neked mihez kell? biztos van értelme ? ha valamilyen spec dologra akkor persze kell..
VGA:9500 prot nem fogsz kapni szvsz, 9700Pro hmm akkor inkább 9800 nonPro
egér: jó vagy logitech
klavi: nekem is ez van király!
Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest