- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"20 perc alatt lecseréltem egy RTX3050-en YouTube videó alapján"
Minden lehetséges, de több kavarás. Pl. szembesülhetsz vele, hogy valami belelóg neked, mert a videókártya gyártó arra nem tervez, hogy te lecseréled a hűtést. De igazából nem is ez a lényeg, hanem hogy minek. Ha kell a kraft, akkor nincs más választás. Ha megüti az IGP a szintet, akkor örülünk, mert eggyel kevesebb alkatrész. És CPU torony hűtőből könnyű olyat csinálni, ami nagyon sok W-ot elszállít egy lassan forgó szabványos 12 cm-es ventilátorral.
-
ddekany
veterán
Videókártya driverkenél talán csak a nyomató driverek okoznak több gondot... Ez az én életemben is kiterjedt az IGP-re (APU-ra) is. Nem tudom eldönteni, hogy dedikáltakkal volt-e több gond.
Amúgy nekem pont volt olyan nVidia kártya hatókörzetemben, ami bizonyos driver verzió felett heti párat kékhalálozott, de még csak nem is terhelve, hanem desktopon. Na most hogy ennek köze van ahhoz, hogy referencia kártya-e, azt passz.
-
PuMbA
titán
Nálam mindig a valós használati tapasztalat a lényeg
A valóságban pedig nekem több problémám volt Intel iGPU-val vagy AMD APU-val, mint DVGA-kkal. Ha olyan gondtalan élményeim lettek volna APU-val, mint ahogy itt le van írva, akkor maradtam volna, de sajnos nekem nem így történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest