-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
vargalex #37494 üzenetére
Eddig is fent volt a 2.7.2, de most töröltem és felraktam újra. Megcsináltam a frissítést, ellenőriztem, 5.1.54 a resolveURL, de semmivel nem indít el több streamet, mint eddig. 9.2.8 CE rendszer, csak a videobin megy. A dood linkek nem. És a streamz látszólag elindul, de valami demó megy, valami hibát mond már pár napja.
-
dethroner
veterán
válasz
Szia!
Igen, én is a Netmozit használnám. Tegnap este már ment a streamz is ment egy rész erejéig, de a következőt már nem bírta elindítani, csak pörgöt és pörgött. De ma már az a rész se megy, ami tegnap még igen. Nálam egyetlen dood link se megy, url hiba. Videobin ahol van, ott sokszor működik, de jobb szerettem a streamz-on nézni, az adta a legjobb minőséget. Movieshark már hónapok óta fent van, elvileg minden frissíti magát. Sima resolveURL-t nem találok, helyette ResolveURL Repository gujal-1.0.0 van fent. -
stefi68
addikt
válasz
Nekem is van ilyen gondom Android TV-n.
Amikor úgy van kedve az egyes linkeket megnyitja, máskor meg nem (pl. folytatnám másnap) ...
Talán a FilmPapa a legstabilabb ilyen szempontból, onnan még eddig mindet lejátszotta.Akkor nálam is a resolveurl a megoldás? Ez meggyógyítja a linkek problémáját?
Szerk.: látom az MsRepo-ban két ilyen is van: resolveurl és urlresolver
Melyiket rakjam fel? Mindkettőt? -
bucihost
senior tag
válasz
szerk: nem válasz akart lenni.
Sziasztok! Tudom nem ide tartozik, de másik topicban nem kapok választ. Hátha valaki tudja a megoldást.
Adott egy Allwinner X96Q készülék valamint egy LG 4K tv (Pontos típust hirtelen nem tudok).
A gond az lenne, hogy valószínűleg a BOX és a TV távirányitója ugyan azon a frekin kommunikál (vagy valami hasonlón). A BOX távirányítója nem zavarja a TV-t, viszont fordítva igen. Ha pl a TV távval halkítani akarok a TV-n, akkor a BOX elkezd előre tekerni a filmben. Hogyan lehetne ezt bárhogy orvosolni? (Ha letakaroma box infráját, akkor nem zavar be neki szóval nem CEC en zavar be.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Peugeot, Citroën topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest