-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
Nem akarom túlbeszélni a problémát, de, nekem Kodi-17.6, Kodi-18.6, Kodi-18.9. Kodi-19.0, Kodi-19.1, kodi-19.2, Kodi-20, Kodi-20.2 és kodi-20.5 verzióval ellátott linux verziók vannak jelenleg fenn a gépen, részint tesztcélok miatt. Volt egy kodi-15.2-es verziót és egy Kodi-16-os verziót is futtató Ubuntu-Thar is, de ezeket nemrég leszedtem, így ezen Kodikról, -a feliratproblémáról- érdemben nem tudok nyilatkozni. Amiről igen, Kodi-17.6:
Beállítások-Lejátszó-Elsődleges felirat, nos ez nálam Hungary mert nem használok forced/erőltetett feliratokat, lásd a képen is.Viszont, ha az elsődleges felirat mezőre rákattintunk, akkor a felnyíló új ablakban a következőket lehet kijelölni benne a nyelveken kívül, lásd a második képen.
Szóval a 17.6-os Kodiban simán kiválasztható, hogy csak a forced/erőltetett feliratot jelenítse meg, és a nyelv is kiválasztható hozzá, ha (az első képen is látható) a feliratok letöltése ehhez a nyelvhez: Hungary-t választod. Gondolom -már nem emlékszem, mert letöröltem ezt a Kodi-16-os verziót tartalmazó Linuxot- a 16-os Kodiban is megvan ugyanez a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest