- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz
Debilon #3598 üzenetére
Én is gondoltam erre, ezért megpróbáltam még tegnap a pc-n is elindítani mert azon is van kodi. Ott látta is és engedélyezte is. Aztán visszamentem a másik szobába és ott megpróbáltam a média boxot, és megint kérte a párosítást.
Lehet az a baj hogy a pc az emeleten van egy upc routerbe dugva az alsó szinten pedig egy másik router fogadja az upc-s routerről kábelen a netet és ott szórja a wifit. Na most a médiabox az alsó szinten lévő routerhrhez csatlakozik wifin keresztül. Tehát valószínű hogy mindegyiknek más az ip címe. Na majd még próbálkozom hátha...
-
pászka
tag
Sziasztok! Teljesen új vagyok kodiban még csak most kezdtem vele foglalkozni. Vettem egy Xiaomi Mi Box 3 AndroidTV 4K-t. Az a problémám hogy feltelepítve a kodit és beüzemelve a movie sharkot némely film lejátszásánál a vev.io-n kellene párosítani a lejátszót, de tv boxon ezt nem tudom megcsinálni mert nem tudok a linkre kattintani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest