Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
A PKC-val nincs gond 4K Maxon, nálam jól teljesít, igaz, régóta nem frissítettem, így nálam is egy régebbi verzió fut. A PKC "simán" Kodi alól fut, annyi, hogy a PKC és a Kodi között létrejön egy "híd", ami biztosítja a naprakész adatbázist, nálam pontosan úgy viselkedik ahogy a MySQL is tette, szóval, ha jól van beállítva, akkor 0 probléma van a lejátszással, mert maga a Kodi játssza le a tartalmakat. Amennyiben téves beállításokat alkalmazol a két program közötti szinkronizálására (PKC és Kodi), akkor sajnos problémák adódhatnak. Én is használok advancedsettings.xml-t, tehát az működik PKC-val, a Plex kiegészítőt felejtsd el, az nem a Kodit használja, önálló lejátszóként próbálkozik a lejátszással, kisebb, nagyobb sikerrel. Voltak olyan Kodi verziók, ahol jól működött, én soha nem használtam.
#4591 gyűrű
A PKC-t miért kukázná? Ezzel az erővel én is írhatnám, hogy kukázd a MySQL-t, mert kb. ua. a kettő lényege, központi adatbázist biztosít több eszköz (Kodi) számára, ráadásul a Plex még többre is képes a MySQL-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meggyi001: A kérdés...
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SörcsaPH!
- Amazon Kindle
- Nintendo Switch 2
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő