- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
A PKC-val nincs gond 4K Maxon, nálam jól teljesít, igaz, régóta nem frissítettem, így nálam is egy régebbi verzió fut. A PKC "simán" Kodi alól fut, annyi, hogy a PKC és a Kodi között létrejön egy "híd", ami biztosítja a naprakész adatbázist, nálam pontosan úgy viselkedik ahogy a MySQL is tette, szóval, ha jól van beállítva, akkor 0 probléma van a lejátszással, mert maga a Kodi játssza le a tartalmakat. Amennyiben téves beállításokat alkalmazol a két program közötti szinkronizálására (PKC és Kodi), akkor sajnos problémák adódhatnak. Én is használok advancedsettings.xml-t, tehát az működik PKC-val, a Plex kiegészítőt felejtsd el, az nem a Kodit használja, önálló lejátszóként próbálkozik a lejátszással, kisebb, nagyobb sikerrel. Voltak olyan Kodi verziók, ahol jól működött, én soha nem használtam.
#4591 gyűrű
A PKC-t miért kukázná? Ezzel az erővel én is írhatnám, hogy kukázd a MySQL-t, mert kb. ua. a kettő lényege, központi adatbázist biztosít több eszköz (Kodi) számára, ráadásul a Plex még többre is képes a MySQL-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest