- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Kapanyél #2065 üzenetére
Hát akkor nem jó szabályokat írtak a cikkben. Én mindenhol az angol/eredeti elnevezést és utána szóközzel az évszámot használom. Ez 99,99%-os pontosságot ad.
Természetesen a scraper úgy van beállítva,, hogy az adatbázisban magyar címek és magyar tartalom-infó legyen letöltve.
Nekem is volt egy tucatnyi hibás elnevezés ez kb 10% volt. Eleinte buta módon a KODIban kézi kereséssel átraktam a helyes címre. De egy új instal, ha előtte nem mentettem le a médiatárat akkor bizony szenvedést hozott. Sokszor egy észrevehetetlen elütés (Phil Collins nevét végtelen változatban le lehet írni, vagy a másik fórumban reklamált eset: Rogue One vagy Rouge One...) okozott fejtörést.
Akkor neki estem: pc-n megynitottam a NAS mappáit, mellette böngészőben a TMDB-t és amit nem talált meg a KODI vagy hibás volt azt megkrestem TMDB-ben hogy van írva, milyen évjárat és javítottam a fájlnevet. -
blakey
titán
válasz
Kapanyél #2065 üzenetére
Előfordul, hogy az "eredeti" magyar címben
Magyar címeket hasznász? Akkor ne csodálkozz, hogy valamit elront. Én angol címeket használok, csak magyar filmeknél van magyar cím és 99,9%-os a találat. TMDB-be szoktam javítani, mert néha el van rontva valami, pl. Safe House, RED, stb. el volt rontva, javítottam. Elég sokat javítottam így most már gyakorlatilag hibátlan a találatok száma. Ha van olyan film aminek úgy látod, hogy nem jó a címe akkor írj és javítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Aurát vált a Vivo V60
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest