- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Dolphine #2752 üzenetére
Pont mostanában foglalkoztam vele, mert én meg arra jutottam: jó lenne, ha létezne zöld színű kijelöléssel operáló skin is, illetve a media-info ikonok lehetnének színesek (létezik ilyen pack: https://kodi-addons.club/addon/resource.images.mediaicons.coloured/0.0.5)
Még fejlesztés alatt, most ilyen nálam:Ez a texture tool nem rossz. Ha jól értem, a fájlokat, amiben módosítani akarok, azokat "emészthető" formátumra alakítja ...
lgen, kibontja az *.xbt file-okat, amibe *.png képek vannak becsomagolva, ezek így szerkeszthetőek, cserélhetőek. Ha kész, akkot a tool-val visszacsomagoljuk, majd valahogy elnevezzük és bemásoljuk a kodi\addons\skin.aeon.nox.5\media\ alá. Az elnevezésnek megfelelő skin-t fog felajánlani a setup ezután.
ps. a kibontott textura file OSD mappájába találod amit át akarsz faragni [midtexture_cache.png], csak macerás, mert egymás is elhúzzák ezek a képek. Például e felett húzza a progreszcsíkot, az is változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest