- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g947
tag
Sziasztok,
Szeptember közepén rendeltem egy Avatto (Genuine=valódi) X92 smart boxot, ami a mai napon meg is érkezett.
Azért választottam ezt a boxot, mert nagyon jók voltak a specifikációi viszonylag jó áron.
Az első meglepetésem a beüzemelés során az volt, hogy a box ki- majd visszakapcsolása után elfelejteti a magyar menű-nyelvet és kinaiúl "beszél".
Második meglepetés, hogy az előző minix boxomhoz használt F10-PRO távirányítómmal nem működtethető, mivel a táv vevőjét bármelyik (van négy darab) USB portba dugva lenémítja az egész készüléket, kivéve a boot alatti szép hangokat. Erre kb. 3 órás kisérletezés után jöttem rá.Egyelőre ennyit. üdv mindenkinek
g947
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest