Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Oké, de ha egy extended particióra tesszük az image-et, akkor is Linux alol vissza tudom ugye építeni a mentett partíciót? Letöltöttem közben a Slax-et is, azt hiszem ezt USB-re is lehet írni így tud arról bootolni. Azt hittem ismered a Knoppixot, mert ez Knoppix topik

De örülök, hogy idekeveredtél, mert kipróbálom, amit írtál.
Találtam egyébként közben egy Blackpanther Live nevű disztribúciót, amit első sorban mentésekhez ajánlanak, azt is leszedtem (magyar), most fogom kipróbálni. Köszi az infókat, ha néha benézel, azt megköszönöm, mert hátha felmerül még egy-két Linx-es kérdésem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest