Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Knoppixot még nem próbáltam, de a dd az egyik legalapvetőbb Linux program, úgyhogy biztosan menni fog. még graf. felület sem kell

én spec. a Slax-et szoktam használni, 200MB az egész, és alapban el sem indítja a graf. felületet, csak ha kéred
az mnt könyvtár biztos létezik (ha nem, akkor esetleg lehet media a neve), ide gondolom automatikusan bemountolódnak a vinyókon levő partíciók, ha belenézel egy filekezelővel, látni is fogod, így meg tudod keresni a neked kellő partíciót.
a dd gondolom műXik NTFS-en is (olvasni tudja a Linux az NTFS-t csak írni nem igazán)
így a keletkező file-t nem fogod tudni NTFS-re tenni. Fat32-nél meg a fileméret korlát lesz útban, így igazából a jó megoldás az mondjuk egy EXT2 vagy EXT3 partíció lenne, ezt vindóz alól is tudod olvasni (meg talán írni is) a megfelelő programokkal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest