Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Számítógépről. Most jön hozzá a DAC. Természetesen veszteségmentesen tömörítek mindent. A hangkártya kimenete alapban gyengus, de egy alsóközép hangkártya egy DAC-cal rendesen szól - azért kell alsóközép legalább, mert az órajelingadozást csak az igen drága DAC-ok hozzák helyre (reclock).
A Dénes Péter cucc és a Klipsch egyébként eladó, ha nem mondtam volna. :]
A gép meg halk, mivel notebook.
-
Egyébként az enyémet megveheted, ha gondolod, 4 hónapos, 5 év garis.

-
Egyáltalán nem vagyok gazdag, schenker, egyetemista vagyok, diákhitelt veszek föl, satöbbi. Csak ez a hobbim, ebben van a pénzem, ennyi. Nyilván nem 180000-et fizettem ezekért a hangsugárzókért. Ki kell fogni. Mellette van egy kb. 1000 dolcsis erősítő. Természetesen megintcsak nem fizettem érte ennyit, figyelni kell a használtpiacot.
Egyébként olyan sztereo erősítőt+hangfalat, amivel el lehet kezdeni zenét hallgatni, ki lehet hozni 60 ezerből, persze ez nem fogja leüvölteni a fejed, de legalább szépen fog szólni (ennyibe kerül pl. egy Heybrook Heylette akciósan, plusz egy Cambridge Audio erősítő). Ráadásul ez így új. -
No, nekem Klipscheim vannak (SF-2). Nincsenek túlárazva, a minőségben hasonló B&W-k pl. sokkal drágábbak (A DM6xx sorozat kilőve).
Ha te akarsz hangfalat építeni, azt is lehet, csak 100 rugó alatt (páronként) abba sem érdemes belekezdeni. 5 db hangszórót nem hozol ki sehogysem 100-ból - legalábbis értelmes minőségben...
arról, hogy kinek mi éri meg, ne vitatkozzunk - egy Lamborghini sem gyorsul 100x jobban, mint egy használt Fiat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest