- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
buca84
őstag
kérnék egy pirospontot zolikabolikanak a kábelekért.
-
don dante
aktív tag
Kérnék egy pirosat Lac003 részére ezért az üzletért... Korrekt, és gyors partner.
-
KicsiUbul
őstag
Piros pontot kérek Black Dragon kollégának, mert hozzásegitett egy új monitorhoz.
-
bbrain
tag
Kérnék egy pirosat !!Hamster!! kollégának, ezért.
-
Tommas
csendes tag
Pirospont a Black Dragon kollégának az üzletért .
-
Black Phone
senior tag
Egy pirosat kérnék powerslide -nak a xboxért, köszönöm
-
törölt tag
Piros pont rob22-nek, ezért a RAID kártyáért, nálam szempont volt az ESXi5 kompatibilitás, így megengedte, hogy még ott helyben kipróbálhassam a kártyát, ami kb másfél óráig tartott.
-
törölt tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot szbence7 részére ezért az üzletért korrekt, megbeszélt helyre pontosan érkező eladó.
-
brady28
tag
Üdv!
Kérnék egy pirosat Kozma Janos kollegának ezért az üzletért!
Megbízható korrekt vevő!!!
Ajánlom mindenkinek!!! -
razor03
aktív tag
Piros pont mno forumozónak, APC szünetmenteseket árul, én egy SMART 1000 típusút vásároltam tőle. Üzleteljetek vele nyugodtan, nagyon korrekt eladó!
-
rbalazska78
csendes tag
atila4 kollégának jár 1 piros pont a gyors üzletért, előre utalással! Revoltec Lightwriter ventit vettem tőle!
-
andrasko
senior tag
FoxPuppy -nak hatalmas piros pont C/Y-Canon átalakító termékért.
Maximálisan korrekt, megbízható partner.
Mindenkinek szívből ajánlom! -
no-kia?
csendes tag
Helló ,maddionmax kollégának szeretnék piros pontot kérni.
Memória adás-vétel üzletünk volt.
Rendes korrekt vevő. -
godan
csendes tag
Hatalmas nagy Pirosat kérnék
Shkiz0 kollégának ezért: [link] -
traptrap
csendes tag
olbaidhun-nak egy pirosat a korrekt üzletért!
-
ZeN973
tag
Kérnék egy nagy piros pontot Csodalatos kollégánal ezért az üzletért!
Korrekt megbízható partner , ajánlom mindenkinek! -
emeritus
tag
ÍnVino86 pirospontot érdemel ezért a processzorért.
-
hoho34
tag
Kérnék pirosat Mackóka kollégának ezért az adás-vételért.Megbízható, mindenkinek ajánlom.
-
P3TR!CK
senior tag
Kérnék szépen egy nagy piros pontot ^Clown kollégának a ZTE Skate Nillkin tokért. Gyors, korrekt, megbízható.
-
emeritus
tag
Invino86 pirospontot érdemel ezért az alaplapért.
-
wesaaa
aktív tag
PIrosat adnék imadomafocit tag-nak
Ezért a bizniszért!2600xt+7600gt
AZ eladó korrekt és megfelelő! Csak ajánlani tudom! -
sziada5925
aktív tag
Jár a piros LiPi006 fórumtársnak is, az üzletünk tárgya egy hibás 9800GT volt.
-
Frozzy
őstag
Bestzsolti Egy szép nagy kerek PIROS pontot érdemel ezért a készülék vásárlásáért! nagyon gyors korrekt vásárló volt. és köszönöm a vásárlást!
-
LiPi006
tag
kérnék egy pirosat sziada5925 nek
ezért -
jenci78
csendes tag
Pirospont jár Berci0000-nak a billentyűzet vásárlásért. Megbízható vásárló. Csak ajánlani tudom.
-
spista222
addikt
gfefe -nek kérnék egy pirosat ezért a memóriákért. Gyors, Megbízható
-
cilo9
aktív tag
válasz
Andrewstarr #32731 üzenetére
Andrewstarr-nak kérek egy piros pontot. Pontos, megbízható partner. Az üzlet.
-
emzeperix
tag
Kérnék egy pirospontot Geller_1972 koolégának ezért az üzletért.
-
Gamespy™
tag
fortune kollégának jár egy piros a memokariért
-
petiro
csendes tag
Pirosat kérnék spkkill kollégának.
Ezért [link] -
Cashbalazs
csendes tag
ThetaLOC kollégának egy hatalmas FEKETE pontot adok ezért : [link]
Múlt héten szerdán "feladta postán" nem hajlandó megmutatni a feladói papírt, azt hazudja hogy Svájcba van, közbe meg a többi hírdetíseinél ugyanúgy irkál másoknak. Akit tudtam figyelmeztettem hogy hatalmas csaló. Remélem a többiek messziről kerülik ezt az embert.
-
nygiants
csendes tag
Kérnék egy pirospontot : http://hardverapro.hu/tag/zeorsdfd.html -nek, ezért az üzletért: http://hardverapro.hu/apro/2gb_ddr2_1066_kingston_cl7_khx8500ad2_2g_2/hsz_1-50.html
-
mkRoland
senior tag
Raziel.P fórumtárs részére szeretnék kérni egy PIROS PONT-ot, ezért az üzletért (privátban intéztük).
-
Chaser
legenda
DeltaPower kollegának kérek egy pirosat ezért
-
DeltaPower
addikt
Kérek egy pirosat Chaser kollégának az ssd-bizniszért. Szokás szerint minden sínen ment
-
powerslide
csendes tag
válasz
Black Phone #32829 üzenetére
Szintén egy pirosat adnék -inferno-kollégának az xboxos bizniszért!
-
Zarbi
tag
Jár a piros Hunter2 üzletfélnek. Egy szép állapotú laptop billentyűzetért.
-
Black Phone
senior tag
Kérek szépen egy piros pontot powerslide kollégának a 2db xbox360 ért, korrekt gyors üzletmenet! Köszönöm!
-
sityu22
csendes tag
Kérnék Egy pirosat isee kollégának Ezt a videó Kártyát vette tőlem : [8800 GS ] Minden a meg beszéltek szerint ment. Személyes találkozás volt. Ajánlom mindenkinek meg bizható!
-
Isee
senior tag
Kérnék bevésetni egy hatalmas pirosat sityu22 kollegának, ezt az nVidia 8800GS vga-t vettem tőle.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, és sikerült megoldani a személyes átvételt ~65km távolságból is.
Megbízható, korrekt eladó, csak ajánlani tudom mindenkinek
-
Isee
senior tag
Szeretnék egy nagy pirosat kérni antal27 fórumtársnak, ezt az alaplapot vettem tőle, minden rendben ment, korrekt, megbízható debreceni eladó, ajánlom mindenkinek
-
Én is kérek egy piros pontot Heffi-nek, szintén ezért
-
robick5
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot calibra72 részére ezért az üzletért ! Korrekt,megbízható !
-
robick5
tag
Szeretnék pirosat kérni Rakman részére ezért az üzletért ! Megbízható,korrekt üzletember !
-
*Szájber*
tag
válasz
mongoose123 #32778 üzenetére
és megy vissza a piros pont mongoose123 kollegának, a power mac üzletért, mert minden a MAC beszéltek alapján ment!!!
-
barbados75
csendes tag
Nagy piros pont [link] nak!
Nagyon korrekt eladó,csak ajánlani tudom! -
general
addikt
piros pont Armor72 topictársnak, korrekt, problémamentes üzlet jött létre vele, gyorsan és flottul ment minden!
-
Joe fiú
senior tag
Szeretnék egy piros pontot Retroboy88 fórumtársnak. Ezt a szettet vettem tőle. Megbízható eladó,pontosan ott volt ahol megbeszéltük.
-
BaKeSZ87
őstag
Piros pontot kérnék Gallac kolegának, Kingston RAM-okat vett tőlem. Gyors, kommunikatív! Köszönöm a vásárlást!
-
Heffi
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal GAI, egy VGA bizniszben volt gyors és korrekt eladó.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest