Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kk831228
üzenetére
Photon és igen, kottyan, bár ez nem a legújabb volt (már tavaly is ezt vittem pont) és engem különösebben nem is zavart az a kis kottyanás. Nekem elég kemény baki és deszka kell.
Erdőben, pálya mellett nem jártunk.
A felvonók alatt sokszor hó is csak alig volt.P1-be parkoltunk és a melette lévő pályáig sétáltunk csak fel és már csúsztunk le az aljára. Visszafelé pedig felmentünk az utolsó felvonóval és már csak a ratrak tárolóig csúsztunk le.
7 EUR volt a parkolási díj itt. 247 EURO pedig a 4 napos pályahasználat.
-
Múlthéten Chopok-on voltunk csúszni, néha eső, 1-3 fok a pályán minden nap. Déltől minden tiszta bucka, a tetőn pedig 3m-es látótávolság és k*rva nagy szél.
Ettől függetlenül volt pár jó napunk és csúsztunk nagyokat. Chopok nagyon drága lett btw.
Store13-ból vittem végül újra Step-On-t. Ez volt a második Step-On-on kalandom, mást már nem akarok

-
Sziasztok,
Tavaly a Store13-ban béreltem Step-On-t. Nagyon bejött, de az egyszerűség kedvéért, mivel Kecskeméten lakom, jó lenne a pálya mellett bérelni idén. Chopokon esetleg tudjátok, hogy lehet-e valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A felvonók alatt sokszor hó is csak alig volt.