Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Csapágy téma: nekem ugye az első nap elkezdett csikorogni az első kerék, visszavittem, megcsinálták. Aztán leellenőriztem a hátsó kerekeket, éreztem, hogy nem gördül olyan simán és halkan a kerék. Utánanéztem kicsit, és azt láttam, hogy a gyárilag alkalmazott 200-300 forintos standard csapágyak elég silányak, ABEC5 "szabvány" ide vagy oda, olvastam panaszkodni másokat is, hogy hamar elhasználódnak. Mivel nem akarok csikorgó, akadó csapággyal közlekedni, én is elmentem SKF csapágyat venni, szintén a 608-2Z-t vettem meg. Már a boltban feltűnt a 300 forintos csapágy mellé téve, hogy sokkal halkabban és simábban gördül, nem véletlenül került ennek darabja 900 forintba. Most tesztelem a cuccot, azt várom, hogy nem csak halkabb és simább gördülésű lesz, de sokáig is fogja bírni a strapát.
A kerékkel nekem is van egy kis gondom, mégpedig az, hogy nincs rendesen kiegyensúlyozva. Nyilván valami fröccsöntött cucc, valószínűleg a vastag gumi miatt van benne némi egyenetlenség, ezt nagyon sima felületen érezni, bár az egyenetlen aszfalton ez nem érezhető.
A suhanással egyetértek: nagy élmény rollerezni.
Nézzenek csak, nem tudják, hogy milyen praktikus cucc. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézzenek csak, nem tudják, hogy milyen praktikus cucc.