Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
Szia, előbbiről van tapasztalatom, nagyjából egy hónapja vettem meg a pro változatot, szépen teszi a dolgát, semmi rosszat nem tudok felhozni ellene.
Én a szoftverét nem piszkáltam meg, gyári beállításokkal használom, lámpája nagyon pazar, éjszaka is jól lehet látni vele, minimális úthibákkal pedig szépen megküzd, aluljárókat is legyőzöm vele bár ez azért rendesen kivesz belőle, ami nálam a bicikliút-út találkozást jelenti, nálunk rendszerint van 2-3 cm difi, ezt is legyőzi, nyilván nem full gázon.
-
chatran
őstag
Első körben megnézném, hogy milyen a munkába vezető járda, bicikliút minősége. Ha nagyon rossz, tele van repedésekkel vagy sok a térköves rész, akkor mindenképpen a fújható kerekű M365 javasolt. Állítólag, ha megfelelő nyomás van a kerekekben, akkor a defekt elenyésző.
Ha viszont jó minőségű az út vagy minimális benne a térkő vagy repedés, akkor elgondolkozhatsz az ES2-n. Nekem ilyen van, kb 300 km-t tettem bele, eddig hiba nélkül megy. A munkába vezető 3 km, kb 15%-a térkő és kb ugyanennyi a repedés. Ilyen körülmények közt azt mondom, még teljesen elviselhető a tömörkerekű ES2 durva menetkomfortja. Ennél van hátsó rugózás, ami állítható, de én nem érzem, hogy olyan sokat számítana, mivel a roller a kormányban lévő akupakk miatt orrnehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én a szoftverét nem piszkáltam meg, gyári beállításokkal használom, lámpája nagyon pazar, éjszaka is jól lehet látni vele, minimális úthibákkal pedig szépen megküzd, aluljárókat is legyőzöm vele bár ez azért rendesen kivesz belőle, ami nálam a bicikliút-út találkozást jelenti, nálunk rendszerint van 2-3 cm difi, ezt is legyőzi, nyilván nem full gázon.