Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
DigitXT #9685 üzenetére
Igen, ha a szoftver megallitja 25-nel, akkor a tervezesi sebesseg 25.
#9682 IMIIKE1998: Nekem a mehsejtes tomor gumi teljesen bejott. Ok, van egy kis extra vesztesege a tomor gumihoz kepest, de azert joval puhabb erzes.
#9676 Laca1212: Latatlanban az a sejtesem, hogy nem szeretnek.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
DigitXT #9685 üzenetére
Hajjaj, lehet várok akkor még a vétellel, elvileg aug vége felé már lesz valami hír az új szabályzatról. De szerintem ha SMKP lesz mindegyik roller, akkor annyi is a piacnak, mert a legtöbb ember szerintem egy hajtás nélküli kerékpárként tekint rá, de ha kell majd hozzá biztosítás, jogsi, meg stb. akkor lehet azt mondják, hogy a fenébe vele és vesznek inkább kerékpárt. Amúgy a robogós témában is igazad van, ott is debil a szabályozás, mert hiába van AM vagy B jogsid, az 50-es robik 90%-át nem vezetheted, mert 60-70 között van a végsebességük. Akkor meg le kell tenni a B125-öt, ami megint pénz, de így meg már sokan inkább 125-öst vesznek.(Vagy csak szabálytalankodnak a kategóriával, míg a rendőr el nem kapja őket.) Elavult az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest