- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Reggie0 #9094 üzenetére
Az az igazság hogy nagy csodák nincsenek. 100-200k-ért nincs olyan roller ami egy 100kg környéki embernek megfelelő lenne! Mivel én is roller vásárlás előtt voltam nem is olyan rég, napokat olvasgattam külföldi és belföldi fórumokat, és az emberek nagyon nagy része vásárlás után rájött hogy sajnos egy 300W-os roller nem megfelelő mindenre. Így kénytelen voltak többet rááldozni.
Sok esetben a többiek nem azért ajánlanak 3-4-500k-s rollert mert szeretnének kisemmizni, hanem mert alatta nincs olyan roller teljesítménybe ami mindenkinek megfelelne!
Ha egy 50-60kg-os nő vagy aki 2x10km-t megy naponta annak valószínű elég egy 300W-os roller.
De egy dupla akkora embernek nagyon nem elég! Legalább egy 800W-os hátsó motoros Mantis Plus kell, vagy Dualtron Mini, vagy még több másik is van hasonló árba, hasonló teljesítménnyel.Laca1212
Szerintem jelen állás szerint ez a legolcsóbb ajánlható hátsó motoros roller amiben van erő is. Ultimate R6 elektromos roller
Nyilván a 2 motoros lenne a legjobb választás, de azok árba jóval efelett vannak sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Posta, csomagküldés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest