Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

csokaym
csendes tag
válasz

BerserkGuts

üzenetére
						A rollert magát újonnan vettem, kb. 90e Ft-ért, geekbuyingos rendelés volt. Rendeltem hozzá egy s1 motoros kereket (+30e Ft), egy akkupakkot (+40e Ft), egy vezérlőt (+6e Ft), amiben kicseréltem egy ellenállást, annak a költsége elhanyagolható... Felkerült még egy olyan gázkar, amin van voltmérő (a másik akkupakk feszültségének mérése miatt) (+3e Ft)
Plusza vezetékek, hát ha mindent összeadunk, akkor ez kb. 170-175e Ft-ot jelent...
Persze akkor már mindjárt soknak tűnik, viszont azért azt elmondanám, hogy irgalmatlan jól gyorsul, pár másodperc alatt utazósebességen vagyok vele, illetve garantáltan tudok vele 55+ km-t menni.Amikor vettem, leszigeteltük, viszont az átalakítások miatt meg kellett bontanom a szigetelt részek nagyját... Így most nem vízálló, meg persze 1-2 kábel is van kívül

Ha beköszönt a rossz idő véglegesen, akkor javítópadra kerül, és szétszedem, a kábeleket megpróbálom a kormányoszlopban elvezetni, illetve szigetelni majd.

Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - Spórolós topik
 - alza vélemények - tapasztalatok
 - Napelem
 - PlayStation 5
 - Kínai és egyéb olcsó órák topikja
 - World of Tanks - MMO
 - Revolut
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - További aktív témák...

- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
 - Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
 - Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest