- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Memmaao #6551 üzenetére
& @Bobrooney
@kotibor és mások;
most, hogy megjött az én Boardy-m is, nyithatnánk egy hagyományos roller/kick bike topikot!
Szerintem lenne rá igény, persze, ha nem is akkora, mint az elektromosokra, de ott jobban lehetne követni a vonatkozó hozzászólásokat és a kérdezők is könnyebben kapnának segítséget.
-
haruspex
aktív tag
válasz
Memmaao #6551 üzenetére
SZia!
Nézegettem már egy ideje, csak egyrészt azért elég borsos ára, meg tényleg szempont a könnyű hordozhatóság, és Így a képek alapján nem tűnik annyira kicsinek, ezért lett volna kompromisszumos megoldásnak az A6 . Jók ezek a mentőhelikopteres képek.petipetya: Igazából közel van a budai bicikli út, kigurulok rá, és átmegyek azon a hídon, amihez legközelebb dolgom van, igy elég könnyen összegyűlnek a km-ek, pláne, ha több helyre is megyek egy nap. Én folyamatosan cserélgetem a lábaimat, pár lökésenként, próbálok rá figyelni.
Az elektromostól azt tartott vissza, hogy félek mindig lenne indok, hogy azzal menjek, késésben vagyok, meleg van stb. (Meg itt biztosan nem merül le az akku) Meg élvezem a mozgást, nem szeretném ezt feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest