- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz
haruspex #6547 üzenetére
Sziasztok.
Kb. Két hete írtam, ide hogy a (rollers.hu-tól vett) Street Surfing XPS rollerem, alattam, ezért visszavittem, és elvitték bevizsgálni. Némi telefonálgatás után némi késéssel, a múlt héten emailben jött valami jegyzőkönyvnek csúfolt valami, mely szerint ez nem szavatosság hatálya alá tartozik, és nem rendeltetésszerűen használtam a rollert.... Röviden kapjam be.
Szal, csak mondani akartam, hogy az egész bagázst, és márkát (ha jól látom egy cég a forgalmazó, és a bolt,) nagyon messzire kerülje mindenki. Aki pedig esetleg ilyet használ az óvatosan, nem vicces pl. beborulni egy autó alá, ha valakinek nincs szerencséje.
Én mondjuk megpróbálom tovább vinni az ügyet, majd kiderül mi lesz belőle, de igazából elég nagy levegőket kell venni a dologhoz, hogy ez valaki szerint normális, azért itt nem egy izzó égett ki. Meg persze az egész hozzáálláson.
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Total Commander
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron