- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PociAti #30600 üzenetére
2019-ben volt Kugoo S1 Pro-m 193 km erejéig. Aztán elázott. Az tudott alapból 30 Km/h-t alapból. Most napok óta használok egy Mamba Phantomot, ez megy 32-33 Km/h-val is. Kerékpárúton ugye 20 Km/H a megengedett ha közös a járdával, egyébként 25 Km/h, erre figyelek, de úton engedem 33-mal is. Viszont már ennél a sebességnél sem tartom annyira biztonságosnak a dolog, mondom ezt úgy,hogy protektor, bukósisak, motoros kesztyű van rajtam. Álltam egyszer épített rolleren, a Hajdúszoboszló - Ebes közötti szakaszon ahol kerékpárút is van, meghajtottam 40-45-ig, de fölé már nem mertem menni. Sorskísértés a dolog. Bírom ezeket a 110-zel tépő modelleket is, azért érdemes belegondolni, hogy akkora sebességnél mekkora légellenállása van egy álló embernek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest