Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Most jelenleg egy 2A-es gyári Nami töltőm van, ami elég hangos és lassú. Az új akkum fogja bírni az akár 15-20A-es gyors töltést is. Azért ennyivel nem szeretném tölteni, de tudsz valami 10A körüli megbízható töltőt ajánlani, ami a "Nami" csatlakozós?
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Persze ezt tudom, mondjuk a nyak törés dolgot korrekten kezelték. Írtam nekik és meg is küldték teljesen ingyen a komplett cseredarabokat. Azóta már beépítésre is kerültek.
Az akku hibát nem írnám a Nami hibájának, ott tárolási és egyéb dolgok nem jól történtek.
A Logan fék nem nagy eresztés, de azért el lehetett volna lenni vele, az a saját döntésem volt, hogy lecsereéltettem Magura-ra. Ezen kívül egy teljesen jó, stabil és kényelmes roller.
Persze a szitálásgátlót még le kell majd cserélni valami jobbra, mert az is egy 5000 Ft-os vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest