Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mwin
kezdő
Az index kapcsolója az X-nek tartósabb érzetet ad, jobb anyag. A fénye szerintem az F-nek kicsivel erősebb vagy jobban szór; az X mintha pontosítva lenne. Így utólag az F szélesebb vagy annak érezhető kormánya elég zavaró. Az össze és kinyitás az F-nél borzalmas, egy kemény tárgy kell hogy ki tudd pattintani különben szétmegy az újjperced. Erre mások is panaszkodnak szóval kétlem, hogy bejáródik mert akkor ki is fog kopni. Lehet egy selejt széria. Nem tudom. A sebessége az F-nek 28km/h körül volt hiába írt 25km/h. Egy bérelt rolleres ment 27-el és lazán leelőztem. Az X szerintem 25-26km/h lehet.
-
PociAti
őstag
Ízlés kérdése. Nekem nem tetszik a Xiaomi és hasonló rollereknél az, ahogy a hajó (taposó) és a kormányoszlop össze van kötve egy vastag egyenes rúddal. Az arányok miatt az OKAI-nál ezt kicsit szebben oldották meg.
Az F szériánál sokkal kecsesebb ez az összeköttetés. Mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest