- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mwin
kezdő
válasz
ridiculous #29421 üzenetére
Leírtam az igazat csak nem baj? A modorod az ami nagyon szz ha már neked lehet itt személyeskedni ridi culo.
-
mwin
kezdő
válasz
Thunderzolee #29414 üzenetére
Szerintem teljesen félrevezető azt írni, hogy az F2 Plus 35-40km tud menni. Ha pont nem egy selejt akkor is csak keservesen hozza a 30km-t. A Xiaomi4pro(2nd) viszont lazán hozza a 40km-t vezetési élmény csökkenése nélkül.
-
mwin
kezdő
válasz
Kis Tigris #29407 üzenetére
Jól választottál! (Az MM-be vittem vissza a segway-t ) Körbe a testre ragasztottam fényvisszaverőt. A kerekekre nem találtam még semmit.
-
mwin
kezdő
válasz
tau_ba #29382 üzenetére
Gyakorlatban az F2plusz-al tudtam menni 21-22km-t és átkapcsolt tartalékba.Szinte 0 gyorsulás és leszabályozta a max sebességet. Az első 10km az élmény de utána érezhetően fárad alattad a bika. Ezt többen írták tehát nem csak az enyém lehetett hibás. Hozzáteszem ha egy vadi új roller hibás akkor ott a minőségi elvárások és ellenőrzéseken nagy bajok vannak.
A 4pro az végig (10% alá én sem mentem még) hozza a maximumot. -
mwin
kezdő
válasz
Thunderzolee #28964 üzenetére
"Xiaomi 4 Pro (2nd gen) is kb ugyanaz, mint az F2 Plus, de kicsit nekem fapadosabbnak tűnik - bár ez szubjektív."
Picivel keskenyebb a 4pro kormánya (akár még boltba is bemehetsz vele). Nem hagy cserben mikor az akksi 20-30%-on van. Végig ugyanakkora erővel megy, mindegy hogy 100 vagy 20% körüli az akksi.
És a hatótáv nálam pont a duplája lett. Ennyit amit írnak tech details-ben és a valóság között.
Legjobb döntésem volt lecserélni az f2pluszt a Xiaomi-ra. -
mwin
kezdő
válasz
Dr. Szilikát #28518 üzenetére
gyorskötözőt akartam írni. Wanda, CST stb mindegyikből sajnáltak mindent majd a kopásnál látod.
Ugyanmár, nézzél pár videót és alatta a kommenteket , a gyárival mindenki szív. Rakjál fel gyárit és majd érteni fogod. -
mwin
kezdő
válasz
alphamooncam #28510 üzenetére
Hozzá kell tennem, hogy egy ismerősömet a traumatológiára kellett vinni (más okból) és mondta az őt ellátó orvos, hogy a top 2 baleset az elektromosroller és a kutyaharapás.
Tehát rengeteg baleset van naponta rollerekkel, leszakadt állkapocs stb. Nagyon rémísztő volt a történeteket hallani. Valamit szabályozni kellene asap az biztos.
-
mwin
kezdő
válasz
Dr. Szilikát #28504 üzenetére
Ezek az utángyártottak jól felcuppanak a videókban és látványos a siker ami elhiteti, hogy te is meg tudod csinálni. Csak nem a gyárival.
Mikor a gyárit tennéd fel az más helyzet. Rollerhez speciális abroncsfeltevő feszítőkkel 4 kézzel is beszarás volt már mindenhol folyékonyszappan meg gyorsszorítok 3 centinként. -
mwin
kezdő
válasz
Dr. Szilikát #28457 üzenetére
Ahhoz a CSt vagy mihez biztos jó de az eredeti Xiaomit (ami a rollerel jön) nem lehet ezzel felrakni.
-
mwin
kezdő
válasz
Thunderzolee #28381 üzenetére
A Xiaomi pro 4 (2nd) is felmegy a dombokon sőt...
-
mwin
kezdő
Az index kapcsolója az X-nek tartósabb érzetet ad, jobb anyag. A fénye szerintem az F-nek kicsivel erősebb vagy jobban szór; az X mintha pontosítva lenne. Így utólag az F szélesebb vagy annak érezhető kormánya elég zavaró. Az össze és kinyitás az F-nél borzalmas, egy kemény tárgy kell hogy ki tudd pattintani különben szétmegy az újjperced. Erre mások is panaszkodnak szóval kétlem, hogy bejáródik mert akkor ki is fog kopni. Lehet egy selejt széria. Nem tudom. A sebessége az F-nek 28km/h körül volt hiába írt 25km/h. Egy bérelt rolleres ment 27-el és lazán leelőztem. Az X szerintem 25-26km/h lehet.
-
mwin
kezdő
Itt is 400W-os a motor.
Az előzmény az, hogy a F2+-ból alig csavartam ki 21km-t és utána hiába írja hogy 8-9km van még hátra.. inkább gyalogolsz mert erőtlen. Pirossal jelez a battery saving mód amit nem sikerült kikapcsolnom és max 20km/h limit lesz.
A kormány nem sokkal keskenyebb mivel már ezen is van irányjelző. Az f2-vel nem mentem volna be vásárolni viszont a Xiaomi-val igen. Valahogy elegánsabb. A markolat átmérője az keskenyebb. Kesztyűvel biztosabb a fogás.
-
mwin
kezdő
válasz
Thunderzolee #28048 üzenetére
Szóval nagyon jó döntés volt visszavinni az F2 Pluszt és venni egy Xiaomi pro 4 (2nd).
A Xiaomi 30km városi használat után (4 híd, 2 garázsfeljáró rámpa, parkos dimbes dombos.) még 19km hátralevőt jelzett.
30km-nél semmi lassulás vagy erő csökkenés, igazi Xiaomi feeling.
Az összecsukása is tökéletes. Az F2-nél majd szétment az újjam a kiakasztásnál, igazi tervezői failure. Biztos első rollernek jó kis darab az F2 de úgy, hogy előtte is Xiaomi-m volt tudok mihez viszonyítani. -
mwin
kezdő
Spanyolország. Zsaruk mérik a rollert.
-
mwin
kezdő
Szerencsére még időben vissza tudtam vinni az F2 plusz-t és vettem egy Pro 4 (2nd) -et.
"F2 plus tulajok! Az mennyire normális ha 95% töltöttségről S módban csak 21km-et tudtam megtenni városban (0 emelkedő)? lemerült 8%-ra.
10%-tól szinte használhatatlan volt mert nagyon lassan "gyorsult" és onnantól csak max 20km/h órára gyorsult.70kg testsúly." -
mwin
kezdő
válasz
Shade45 #27969 üzenetére
Érdekes, nekem sport módban 40-et jelez 100%-on. E 55km/D 45km/S 40km A segway support azt írta, hogy legalább 35km-et tudni kellene az adott paraméterekkel.
Firmware-ek is frissítve vannak. Most majd beállítom a gyorsulást normálra mert maxon volt. A kers is a legerősebben van habár kétlem, hogy tölt is vissza valamit. -
mwin
kezdő
F2 plus tulajok! Az mennyire normális ha 95% töltöttségről S módban csak 21km-et tudtam megtenni városban (0 emelkedő)? lemerült 8%-ra.
10%-tól szinte használhatatlan volt mert nagyon lassan "gyorsult" és onnantól csak max 20km/h órára gyorsult.70kg testsúly. -
mwin
kezdő
Nálunk az Alföldön a pálcika vázszerkezet miatt hívjuk pálcikarollernek az első naptól fogva. Ezenkívül más pálcika csak a lábak lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!