Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
GoodSpeed #27248 üzenetére
Mondjuk az adatlapját megnéztem, láttam a gépét, hát azért nem az a 2 milliós gép, mint ami összhangban lenne a 1.5 millás rollerrel, aztán lapoztam is.
Milyet vegyek World of Tankshoz? RTX 4090-et?
Nem szokásom dicsekedni, de ezek állnak a rollerek előtt a parkolóban…. csak nem szeretem, ha lenéznek…
Holnap fizetem ki a Mantist, majd küldök live videot 😘 -
PociAti
őstag
válasz
GoodSpeed #27248 üzenetére
Hirtelen ez jött le, hát ez jött le.
Ha megfogadod Peaceliker tanácsát és visszaolvasod az előzményeket - nincs mit rajta szépíteni -, akkor is ez fog lejönni.
Háromszor (vagy ötször, vagy X-szer) drágább roller jobb a hasonló paraméterű olcsóbb változatnál. Húúú de nagy megállapítás, ezt nem gondoltuk volna! Ez a végkövetkeztetés túl sok hozzáadott értéket nem képvisel. Hacsak nem burkolt dicsekvés az egész mondanivaló lényege.A másik véglet amikor valaki vesz egy olcsósított rettenetet, aminek alapból minden hibája van, és ár érték arányra hivatkozva próbálja meg a döntését igazolni. Legyen igaza, ha mondjuk egy fűnyíróról van szó, nem pedig a forgalomban részt vevő közlekedési eszközről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest