Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A 20 km/h-t azért már pár nyugat-európai országba bevezették, és hát elég szarul hangzik első hallásra, de én is szinte mindig 19 km/h sebességgel közlekedem. Azt hittem a Xiaomi felépítésének a hibája, de az Okai-n is ennyivel megyek. Pedig lényegesen komfortosabb.
Ha valahonnan elkésnék, sohasem a roller végsebességének a hibája, hanem hogy én nem indultam el időben.Ez a 20 km/h körüli sebesség érzésre alakult ki nálam, ennyit talán még ki tudnék bukfencezni, 25-öt már nem.
Meg sokkal nyugodtabb lelkiállapotban érek célhoz, mint amikor 25 km/h vagy nagyobb sebességgel, másokat letolva az útról mennék végig. Ott már alig marad idő lereagálni a környezet (pl. közeli gyalogosok) hibáit.
És városban a kerékpár is mégis mennyivel megy két kereszteződés / villanyrendőr között? Nulláról indul, majd rollerhez képest lomha tempóban éri el a csúcssebességét. Aki pedig nagyon sportos, az használjon sporteszközt. Én egyre gyakrabban kombinálom a kettőt, pedig volt kb. másfél év, amíg szinte egyáltalán nem is használtam a bicajt, annyira megkedveltem a rollert. Pedig volt idő, amikor még majdnem 1.000 km-t beletoltam egy hónap alatt. Mindegyiknek megvannak az előnyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest