Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz tknof1871 #24110 üzenetére

Ezek noname rollerek, nem ismerem őket, vagyis némelyiket igen, de véleményt az ilyen rollerekről nem akarok mondani.

Naveenek nem is tudtam, h van ez a modellje is, köszi a tippet. Az a Xiaomihoz tartozik, korábbi modelljei is jól sikerültek, a topicban találsz róluk ismertetőt.

A zselés kerékben nincs belső. Annyira azért nem "ugyanaz", mintha slimeot töltesz a belsős kerékbe. Például vastabb a zseléréteg, hosszabb tüskékhez hatékonyabb.
    De tulajdonképpen mindegy, mivel a zselés kerekűek drágábbak egy kicsivel, én csak a használt rollerek miatt javasoltam, de mivel használtat nem akarsz, így nincs jelentősége.

Nem tudom a Segway milyen nevezéktant használ, egyszerűen különféle betűkkel jelöli az adott szériáit.
    A listában láthatod a főbb tulajdonságaikat, nem olyan bonyolult kiigazodni közöttük.
    A D és az F együtt jelentek meg.
    A D az olcsóbbik, az F a drágábbik sorozat volt.
    Az F árcsafékes, nagyobb akksik, zselés kerék
    A D dobfékes, kisebb induló akksi méretek, belsős kerék, egy fokkal gyengébb motor(ok). (Pl: 350/600 vs 350/700)

A "Max" meg a legnagyobb pálcikarollert takarja, G30, illetve picit kisebb akksival a G30L. Ezért a névválasztás gondolom. ;]

És hát idén megjelent az F sorozat utódja, F2 néven. Megcserélték a hajtást, hátsókerekesek lettek, index került rájuk, és az akksik nagyobbak, motorok is erősebbek. Sajna a kisebb motoros verziókat kihagyták, mintha azokra már nem is nagyon lenne szükség. :/
    F25i, F40i meg olyan árban van, h inkább hagyjuk. :/

A Z a Zing, azok gyerek rollerek.

A korábbi E, ES meg régiek, inkább ne is keverjük ide, (a kormányon, ill. kormányrúdban voltak az akksik), akkoriban még a Segway is csak kereste az utat. ;]

Korábban kérdezted még, akasztót a kormányra lehet venni rájuk, illetve újabb modelleken már van.

Lengéscsillapítót lehet venni valóban hozzájuk, Monorimet, de nem egy olcsó dolog, arra azért számítsál. :(

D38 a nagyobb akksi miatt jobb, D28 ugyanakkora akksis, mint az F25.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés