Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shade45 #23932 üzenetére
Legalább két beállítás van. Abnormality Alertet kell kikapcsolni. Más beállítást nem találtam. itt is erről beszéltek.
Rollerhez szerintem sem kell az app, aki tudja a kódot az betudja indítani, app a megtehető kilométerekhez kell.
Nektek van beállítva kód vagy inkább kihagytátok és csak appot használtok?A közlekedéshez, vonat, busz, metró, egyéb. Amit leírnak az egy dolog, a gyakorlat pedig egy másik. Mivel be sincs sorolva jelenleg a roller sehová, ezért nem is lehet külön erre hivatkozni. Egyéni döntés lehet, hogy elfogadja valaki nyitva is, valaki csak csukva. Itt sincs ebben egyetértés, akkor máshol miért lenne?
-
Shade45
senior tag
válasz
Shade45 #23932 üzenetére
Oké, rájöttem mi okozza a rázkódásra történő csipogást:
Ha be van kapcsolva az applikációban a pin-kód/app-zár (csak ezekkel oldható fel a roller), akkor rázkódás/felemelés esetén pittyen egyet, és a kijelzőn megjelenik a "88"-as szám.Kikapcsolva az app-zárat megszűnt a jelenség, cserébe így gombnyomásra egyből indul a roller.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest