Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shade45
üzenetére
Legalább két beállítás van. Abnormality Alertet kell kikapcsolni. Más beállítást nem találtam. itt is erről beszéltek.
Rollerhez szerintem sem kell az app, aki tudja a kódot az betudja indítani, app a megtehető kilométerekhez kell.
Nektek van beállítva kód vagy inkább kihagytátok és csak appot használtok?A közlekedéshez, vonat, busz, metró, egyéb. Amit leírnak az egy dolog, a gyakorlat pedig egy másik. Mivel be sincs sorolva jelenleg a roller sehová, ezért nem is lehet külön erre hivatkozni. Egyéni döntés lehet, hogy elfogadja valaki nyitva is, valaki csak csukva. Itt sincs ebben egyetértés, akkor máshol miért lenne?

-
Shade45
senior tag
válasz
Shade45
üzenetére
Oké, rájöttem mi okozza a rázkódásra történő csipogást:
Ha be van kapcsolva az applikációban a pin-kód/app-zár (csak ezekkel oldható fel a roller), akkor rázkódás/felemelés esetén pittyen egyet, és a kijelzőn megjelenik a "88"-as szám.Kikapcsolva az app-zárat megszűnt a jelenség, cserébe így gombnyomásra egyből indul a roller.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest