- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Peaceliker #23717 üzenetére
Ez a 3 hónap iszonyat fals adat. Amiket most látok azon annyi és olyan jellegű kopás és öregedési nyom van, ami sokkal hosszabb időtartam alatt keletkeztek. Eleve használt rollerek jelenetek meg egyes vidéki városokban, nem új példányok, és legalább fél évnyi vagy annál is nagyobb használat állt mögöttük.
A 3 hónap kapcsán mintha San Diegot vagy más amerikai várost olvastam, ahol elsők között vezettek be bérroller és publikus adatbázisba kerültek az adatok, azokat lehetett szabadon bányászni. Xiaomi rollerekkel kezdtek és hát elég hamar rájöttek, bérrollernek nem elég tartósak ezek a gépek, így gyorsan leváltották őket masszívabb rollereket. És ezen publikus adatokat bányászva a rollerek egyedi azonosítója alapján vonta le pár újságíró azt a téves következtetést, hogy a korai modellek átlagos élettartama 3 hónap, és volt pár roller, amivel 100 km-nél is kevesebbet tettek meg. (Csak azt nem vették figyelembe, hogy azok a rollerek nem tönkrementek, hanem kivezették arról a piacról, magánszemélyeknek, cégeknek továbbértékesítették azokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Küszöbön az androidos PC-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Napelem
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest