Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Igen,én csak nagy boltban venném mint az alza mert ezek nem mennek csődben holnap ,árukeresőn meg lehet nézni a boltokat véleményeket róla,megveszed egy kis webáruházba azt mikor vinnéd már nincs,alzávál még nem volt garis ügyem ,de többször vettem ott minden ok volt nyomon követhető kézbesítés gyorsan ,nagy cég,mindenhol várni kell javítással 1hónapnak örülni kell nem türelmetlenkedni főlleg hogy minden alakrész kániban van raktáron vagy jó esetben eu belül itthon kb semmi roller alkatrész nincs kis piac.
-
Gardaai
senior tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Ez mi lenne, ha nincs itthon? [link]
Még sose voltam (semmilyen) szervizbe, csak emlékeztem, hogy valahol tuti láttam kiírva. Vagy ESEGWAY más mint a SEGWAY? Esetleg ez csak egy szerviz gyűjtő oldal, de nincs köze hozzájuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi