Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
Nem keltem bal lábbal, én mindig ilyen vagyok.
Nem a hozzászólásoddal van problémám, nem is kötekedni akartam, csak konkrétan a két (idézett) mondat szúrt szemet. Mint amikor autóvásárlás előtt állónak azt mondják, hogy "Franciát ne vegyél, az mind elektronika hibás, japánt kell venni, az sose romlik el!". Arra is ugrok, mert 3 francia autóm is volt, és egyikkel sem volt semmi olyan gondom, ami más típussal ne lenne. A legnagyobb baj a mai világban, hogy túl sok az információ, és nehéz kiválogatni belőle a valódi tényeket, akarva - akaratlanul mindig állást foglalunk valami mellett és akkor már nehéz pártatlanul véleményt mondani.
Mint a nemrég linkel nlc-s cikk az e-rolleresekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem a hozzászólásoddal van problémám, nem is kötekedni akartam, csak konkrétan a két (idézett) mondat szúrt szemet. Mint amikor autóvásárlás előtt állónak azt mondják, hogy "Franciát ne vegyél, az mind elektronika hibás, japánt kell venni, az sose romlik el!". Arra is ugrok, mert 3 francia autóm is volt, és egyikkel sem volt semmi olyan gondom, ami más típussal ne lenne. A legnagyobb baj a mai világban, hogy túl sok az információ, és nehéz kiválogatni belőle a valódi tényeket, akarva - akaratlanul mindig állást foglalunk valami mellett és akkor már nehéz pártatlanul véleményt mondani.