Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #20192 üzenetére
Úristen az mekkora gyász konstrukció
Így fest amit meséltem :
Páran írták, hogy cserélték már ezt az alkatrészt, szóval nem egyedi. Gyanúsan kiszakadt a csavar, mondjuk most néztem arc írja, hogy kátyút fogott vele, akkor történt.
De ettől függetlenül, igen, mocskos drága a gép. De warrior sem 2ft és annak is vannak kehei pár embernek (e10 hiba nálam is csak szabályzó cserével múlt el).
Etwow nál ami többeknél volt : kormány sárvédőbe akasztó bigyusz halt meg /tört ki stb (csukva ebbe akad be). Hátsó lámpa kiesik sárvédőből. És vagy itt írtam vagy csak meséltem, nem 1 embernek halt meg kijelző, szabályzó, akku. Akku dolgot haza csoportban írták többen. Hazai csoport pár 100 fős, kinti is 1000. Szóval viszonylag kevés gépből jöttek ki ezek a hibák.
Ehhez képest xiaomi gépem valszeg kevésbé bajosak (oké elsők között akku szétesés vt, javították).Nekem 9km alatt eddig annyi hogy eleje furán lóg (de talán ez fícsör nem bug
) és már nyöszörög hátsó rugó képül
De írok majd róla. Van amiben sokkal jobb, mint vártam és van amiben nem hozza amit hazai ár alapján várna az ember... Mondjuk én olcsón vettem, az az ár még tán oké
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő