- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #1806 üzenetére
"persze még így is sok egy rollerért..." ez a szemlélet rövid időn belül változni fog, ahogy egyre többen ismerik fel az előnyeit a kicsi kompakt járműveknek. Mióta megvettem, minden nap van 1-2 kolléga / ismerős, aki odajön röhögve, "hehe, roller!?", majd mikor felajánlom, hogy próbálják ki, akkor kaján vigyor mosollyá változik, és "ez kurva jóóóó, nekem is kell egy" lesz belőle.
-
gergo7311
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #1806 üzenetére
Csak arra vigyázz BLACK, hogy valahol meg ne fújják, el ne vigyék, valami frankó zár kellene még hozzá. Anno én is kiadtam 640k egy csillagászati teleszkópért, mert nekem meg az a hobbim. Igaz, mintha a fogam húzták volna, de megvettem, nem bántam meg. Remélem, sok sok örömöd lesz a rollerben, ha megjött és használod, kérlek írd meg, hogy milyen a gép. Érdekel. Üdvözlettel: Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest